Senior Financial Controller

Senior Financial Controller

Aabenraa

På vegne af Bering Time ApS, der fremstiller ure og smykker inspireret af et arktisk design, søger vi en Senior Financial Controller til at indgå i et velfungerende team på i alt 5 personer. Virksomheden, der er inde i en meget spændende udvikling, sælger og markedsfører sine produkter i det meste af verden. I nogle lande med et direkte salg til distributører og i andre lande gennem agenter. Selskabets aktiviteter er delt på 3 lokationer – en i Aabenraa, en i Düsseldorf og en i Los Angeles, og du vil med reference til selskabets Direktion have din daglige gang i Aabenraa. I alt beskæftiger Bering Time ApS 150 medarbejdere, hvoraf 95 er placeret i Düsseldorf og resten er fordelt på de øvrige lokationer. Der skal forventes rejseaktivitet primært til afdelingerne i Tyskland og USA i niveauet 15-25 dage årligt.

Du får ansvaret for udarbejdelse af periodeopgørelser og klargøring af regnskabet til revisor. Du forestår den løbende budgetopfølgning, og du udarbejder løbende rapportering til ledelse og bestyrelse. Din opgave bliver at sikre, at de processer, der arbejdes efter, er hensigtsmæssige og effektive, og hele tiden giver et retvisende billede af selskabets aktuelle økonomiske situation. Jobbet er bredt, og de opgaver, du kommer til at løse, vil være meget varierede.

Vi forventer, at du har en videregående økonomisk uddannelse som f.eks. HD-R, cand. merc. aud. eller tilsvarende. Din praktiske erfaring har du hentet fra en tilsvarende stilling, gerne fra en handelsvirksomhed med international afsætning. Vi forventer, at du har en opdateret viden inden for området, du er lærenem og hurtig til at tilegne dig ny viden. Du er en erfaren bruger af IT og særligt stærk i Excel. Koncernsproget er engelsk, som vi forventer at du behersker i skrift og tale, og kan du tysk er det en fordel.

Som person er du ambitiøs og målrettet. Du er analytisk stærk, besidder en faglig stolthed og evner meget hurtigt at komme ind til sagens kerne – også i komplekse opgaver. Du sætter en ære i at levere høj kvalitet til aftalt tid, og du ser denne mulighed som et godt afsæt i din videre karriere. Du arbejder struktureret og du evner både at arbejde selvstændigt med dine opgaver og samtidig indgå i et tæt samarbejde med dine kolleger.  Endelig formår du at have mange bolde i luften uden at miste overblikket, og når det er nødvendigt, kan du lave en skarp prioritering.

Du tilbydes et attraktivt job med gode personlige og faglige udviklingsmuligheder i en veldrevet og velkonsolideret virksomhed. For den rette kandidat vil der være mulighed for yderligere ansvar i jobbet, herunder på sigt rollen som CFO. Omgangstonen er uformel og uhøjtidelig, og der lægges vægt på et godt arbejdsmiljø.  Ansættelsesvilkår forhandles individuelt efter kvalifikationer.

Har du mod på nye udfordringer og har du forudsætningerne for at skabe succes i dette job, så send din ansøgning mrk. ”FC-0524” til job@comentum.dk. Du kan læse mere om Bering Time ApS på www.beringtime.com, og du er også velkommen til at kontakte os for yderligere oplysninger om jobbet på 2973 4542.