Referencer

Derfor bruger vores kunder Comentum

  • Vi bidrager med målrettede forløb tilpasset hver enkelt virksomhed.
  • Vi håndplukker kandidater.
  • Vi definerer sammen med ledelsen de rette strategier og vejen til eksekvering.
  • Vi bidrager til en bedre bundlinje med vækst igennem mennesker.

DOT

“I mere end 10 år har Comentum været en pålidelig samarbejdspartner med indgående kendskab til vores virksomhed og dens kultur. Samarbejdet med Henrik har været upåklageligt, hans indsigt og fornemmelse har været afgørende for at kunne finde de dygtige mennesker/medarbejdere, som er uundværlige for vores virksomhed i dag.”

Henrik Steen Jørgensen, CEO, DOT A/S

PEAB Asfalt

“Vi har igennem flere år samarbejdet med Comentum ifm. ledelsesrekruttering og organisationsudvikling. Deres hurtighed og præcision har givet os stor tillid og vi værdsætter deres professionelle, jordnære tilgang”

Claus Terkildsen,                                  CEO, PEAB Asfalt A/S

Abena

”Vi har haft stor glæde af samarbejdet med Comentum ved rekruttering af nøglemedarbejdere inden for salg og forretningsudvikling. Comentums dybe forståelse og indsigt i vores virksomhed har gjort rekrutteringsprocessen både nem og effektiv.”

Jens Rønn Olesen            Divisionsdirektør, Abena

Sydbank

“Comentum har været en pålidelig og fleksibel partner i vores rekrutteringsopgaver. Vi har stor tillid til Henrik og har gennem årene opbygget et stærkt forhold til Comentum.”

Anne Uldbjerg,
Afdelingsdirektør, HR, Sydbank A/S

X Yachts Haderslev

“Comentum har været en uvurderlig partner for X-Yachts, både i rekruttering og som strategisk sparringspartner, der skaber betydelig værdi for vores virksomhed.”

Kræn Brink Nielsen,
CEO, X-Yachts A/S

Solar

“Henrik er afgørende for vores samarbejde med eksterne konsulenter, hvor han fungerer som en forlængelse af vores team. Hans evne til at forstå og formidle Solars kerneværdier til kandidater gør Comentum til en værdifuld samarbejdspartner.”

Britt Andersen,                                         VP, Group HR. Solar Danmark A/S

Bestyrelsesformand og Executive Advisor

“Comentum har leveret professionel service i over 10 år, med Henrik’s imponerende ordentlighed og professionalisme, der gør rekrutteringsprocessen til en god oplevelse for alle involverede.”

Lars Martens Clausen,
Bestyrelsesformand og Executive Advisor