International Sales Manager

International Sales Manager

Aabenraa

Abena International er salgsselskab på de markeder, hvor Abena endnu ikke er etableret med eget selskab. Abena International bidrager med en betydelig del af Abena’s samlede omsætning, og til at videreudvikle aktiviteterne i Europa og i Mellemøsten søger vi en ny kollega til holdet. Med reference til direktøren for Abena International får du ansvaret for at realisere det meget store potentiale disse markeder rummer.

Salget retter sig indledningsvist primært mod grossister inden for foodservice og facility management, hvor engangsartikler, waste management, rengøring og papir er de store kategorier. Det er tanken at en del af det fremtidige salg skal ske med et bredere produktmix, og det bliver din opgave at udvikle de kategorier der er efterspurgte i dine markeder og hos dine kunder, og du bliver naturligvis understøttet af en stærk organisation. I relation til det daglige arbejde med kunderne får du 2 medarbejdere i direkte reference, og vi forventer at du får det til at vokse sig større i takt med at forretningsomfanget stiger.

Din tilgang til jobbet kan være en baggrund indenfor kontraktsalg til større kunder, fra Key Account Management eller fra indkøb. Det er en klar fordel, hvis du har

  • Erfaring med at opbygge langvarige relationer og partnerskaber med grossister og kæder, gerne internationalt
  • Erfaring med at etablere og igangsætte nye kunder
  • Erfaring med at drive produkt- og kategoriudvikling, tenders samt erfaring med tilbudsgivning, logistik og kontrakter.
  • Har du erfaring med sourcing fra Asien er det en fordel

Som person er du ambitiøs, og du arbejder struktureret og målrettet for at nå de mål du selv er med til at sætte. Du er en selvstarter med et godt drive, og du er en god kollega der har nemt ved at samarbejde. Du motiveres af at få ansvaret for dit eget forretningsområde, og vi ser gerne at du er drevet af et entreprenør gen, der kan få ting til at udvikle sig.

Du tilbydes en nøglerolle i en førende virksomhed inden for branchen, med mulighed for at påvirke og forme fremtiden for Abena International. Du bliver en del af et forretningsområde i rivende udvikling, som både er dynamisk men også stærkt funderet i Abena kulturen, der er båret af værdierne Tillid, Retfærdighed og Samarbejde. Og så kan du i stor udstrækning selv forme indholdet i din arbejdsdag.

Har du mod på nye udfordringer, og har du forudsætningerne for at løse denne opgave, så send din ansøgning mærket ”ISM-0524” til job@comentum.dk. Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte os på tlf. 30 46 28 58.

ABENA er en dynamisk, dansk, familieejet koncern med hovedsæde i Aabenraa. Abena beskæftiger ca. 1.900 medarbejdere, og arbejder primært med daglige forbrugsvarer, der sælges i 90 lande. ABENA producerer og sælger en lang række kvalitetsprodukter, og kunderne er hovedsageligt detailhandlen, erhvervsvirksomheder og pleje- & sundhedssektoren. Udover egenproduktion i Danmark, Sverige og Frankrig sourcer man fra producenter over hele verden. Du kan læse mere om Abena på www.abena.dk.