Sales Manager

Sales Manager

Danmark og i Norden

Sales Manager – Detailkunder i Danmark og i Norden

Abena er en anerkendt leder inden for private label-segmentet i non-food og husholdningskategorierne. Med stærke partnerskaber med detailhandlere i både Danmark og Norden, lokal egen produktion, en robust indkøbsorganisation, dedikerede sourcing-afdelinger i Asien og effektiv logistik, har man sikret sig en markant position i branchen. Som Sales Manager har du ansvaret for at drive en portefølje af egne kunder som tæller nogle af både Danmarks og Nordens største detailkæder. Du får et budgetansvar på et 3-cifret mio. beløb.

I arbejdet med at videreudvikle den positive udvikling med de største detailkunder på markedet får du ansvaret for salgs- og udviklingsindsatserne. Heri ligger blandt andet at du i samarbejde med kunderne og en række interne funktioner skal udvikle kundespecifikke forretningskoncepter og værdiskabende løsninger, der sikrer at vi møder kunden der hvor behovet er. Du bliver ligeledes ansvarlig for forhandling, prissætning, indgåelse af kontrakter og for at sikre, at aftalerne er forbundet i organisationen. I forhold til tenderprocesser er det ligeledes dig der har bolden. Du bliver naturligvis understøttet af en stærk organisation, og i relation til det daglige arbejde med kunderne får du back up af 4-6 kolleger i Kundeservice og Backoffice i Abena A/S Detail.

Din tilgang til jobbet kan være en baggrund indenfor kontraktsalg til større kunder, fra Key Account Management eller fra indkøb. Det er en klar fordel, hvis du har erfaring enten som leverandør til – eller som indkøber i detailhandlen, og at du har

  • Erfaring med at opbygge langvarige relationer og partnerskaber med detailkæder.
  • Erfaring med at drive produkt- og kategoriudvikling, tenders samt erfaring med tilbudsgivning, logistik og kontrakter.
  • Erfaring med det Danske og det gerne det Nordiske marked

Som person er du ambitiøs, og du arbejder struktureret og målrettet for at nå de mål du selv er med til at sætte. Du er en selvstarter med et godt drive, og du er en god kollega der har nemt ved at samarbejde.

Du tilbydes en nøglerolle i en førende virksomhed inden for branchen, med mulighed for at påvirke og forme fremtiden for Abena A/S Detail. Du bliver en del af et forretningsområde i rivende udvikling, som både er dynamisk men også stærkt funderet i Abena kulturen, der er båret af værdierne Tillid, Retfærdighed og Samarbejde.

Har du mod på nye udfordringer, og har du forudsætningerne for at løse denne opgave, så send din ansøgning mærket ”SM-0424” til job@comentum.dk. Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte os på tlf. 29 73 45 42. Abena er en dynamisk, dansk, familieejet koncern med hovedsæde i Aabenraa. Abena beskæftiger ca. 1.900 medarbejdere, og arbejder primært med daglige forbrugsvarer, der sælges i 90 lande. Abena producerer og sælger en lang række kvalitetsprodukter, og kunderne er hovedsageligt detailhandlen, erhvervsvirksomheder og pleje- & sundhedssektoren. Udover egenproduktion i Danmark, Sverige og Frankrig sourcer man fra producenter over hele verden. Du kan læse mere om Abena på www.abena.dk