Privatrådgiver

  • Aarup
  • Denne stilling er blevet besat

Totalbanken er inde i en særdeles positiv udvikling med stor tilgang af kunder både på privat- og erhvervskundeområdet, med stigende forretningsomfang og indtjening til følge. Det høje aktivitetsniveau gør, at der er brug for nye kræfter, og banken søger derfor en erfaren privatrådgiver til bankens hovedsæde i Aarup. Privatafdelingen er en integreret del af hovedsædet, hvor man beskæftiger 50 medarbejdere. Du vil få reference til chefen for privatkundeområdet.

Du får ansvaret for en eksisterende portefølje af meget spændende kunder, der efterspørger god sparring og rådgivning. Du får til opgave at opbygge tætte relationer, så kunden føler, at det er et trygt sted at søge rådgivning, og at der skabes værdi i dialogen med dem. Din hovedopgave bliver primært at udbygge forretningsomfanget med din eksisterende portefølje, og har du overskud og lyst til at deltage i relevante netværk, får du også plads til det. Din tid vil fortrinsvis gå med kunderne, og der vil være mulighed for administrativ backup.

Vi forestiller os, at du har en baggrund fra en tilsvarende stilling, hvor privatkunder har fyldt en stor del af din hverdag. Du har en relevant teoretisk baggrund, og frem for alt, har du en opdateret viden inden for bolig, pension, investering og kredit. Du trives med kundekontakten, og du motiveres af at servicere og rådgive kunder, og derigennem lave forretninger til gavn for begge parter. 

Som person er du åben og udadvendt, og du har nemt ved at komme i dialog med dine omgivelser. Du er proaktiv og fuld af energi, og du kan både arbejde på egen hånd og indgå i teams. Du arbejder struktureret og målrettet med dine opgaver, og du ser gerne, at dine indsatser giver resultater. Du trives med frihed under ansvar, og du er vant til selv at tilrettelægge og prioritere din arbejdsdag.

Du tilbydes et spændende og udviklende job i en bank, som møder kunderne i øjenhøjde, og hvor der er plads til humor og et godt socialt arbejdsmiljø. For den rette kandidat vil der være gode muligheder for både personlig og faglig udvikling.

Har du mod på nye udfordringer, og har du forudsætningerne for at løse denne opgave, så send en ansøgning mærket ”PR-0119” til job@comentum.dk. Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 73 62 90 00.