CFO

CFO

Forretningsorienteret CFO

Med reference til virksomhedens CEO søger vi en erfaren, forretningsorienteret CFO. Der er tale om en veldrevet og meget velrenommeret ejerledet, international virksomhed der omsætter for ca. DKK 650 mio. og beskæftiger ca. 250 medarbejdere. Virksomheden har domicil i Syddanmark.

Du får ansvaret for at lede, motivere og udvikle en økonomifunktion med 7 kompetente og engagerede medarbejdere. Du bliver ansvarlig for udarbejdelsen af periode og årsregnskaber, ESG-rapportering, samspillet med eksterne interessenter og den øvrige ledelse i virksomheden. Herudover bliver din opgave at videreudvikle den interne økonomiske rapportering, hvor der især er fokus på etablering af ledelsesværktøjer til at skabe basis for udvikling af forretningen. Endelig ligger der store muligheder i at forædle data, skabe transparens i forretningen og i videreudvikling af metoder og processer. I forbindelse med en række udviklingsprojekter vil du få ansvaret for udarbejdelsen af business cases som danner grundlag for at træffe beslutninger. Der lægges derfor stor vægt på, at du er en stærk forretningsmæssig sparringspartner for CEO og den øvrige ledelse.

Vi forventer at du har +10 års relevant erfaring fra en tilsvarende stilling, og at du har en moderne ledelsesstil præget af dialog og åbenhed. Din baggrund har du gerne fra en virksomhed, hvor effektivitet og skalerbarhed har haft prioritet, og hvor tæt konkurrence har skabt behov for hele tiden at have fokus på optimering.

Din uddannelsesmæssige baggrund er formentlig HD-R, cand.merc.aud. eller tilsvarende. Vi lægger særligt vægt på, at du har kompetencer indenfor digitalisering og automatisering, og at du har erfaring med både at identificere forbedringsmuligheder og evnen til at få dem implementeret. Du er flydende i engelsk skrift og tale, og behersker gerne endnu et fremmedsprog.

Du tilbydes et spændende og udviklende job i en virksomhed, der indenfor sit område er blandt de ledende i markedet, og som ser ind i en meget spændende fremtid på flere områder. Omgangstonen er uformel og uhøjtidelig, og der er en fin balance mellem både at være professionel og at være drevet af sunde værdier.

Løn og ansættelsesvilkår forhandles individuelt efter kvalifikationer. Har du mod på nye udfordringer, og har du forudsætningerne for at skabe succes i dette job, så send din ansøgning mærket ”CFO-0324” til job@comentum.dk. Har du spørgsmål du ønsker at få uddybet, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 3046 2858.