Comentum er grundlagt og drevet af lysten til at bevise, at de rigtige mennesker, bragt ind i den rette sammenhæng, gør hele forskellen. En sammenhæng, hvor de udfolder og udvikler sig, og hvor den organisation, de er en del af, kan udleve sit fulde potentiale.

Derfor hænger vores tre kerneydelser, rekruttering, consulting og outplacement, også uløseligt sammen. Hvis ikke man ser og udnytter den sammenhæng – og de muligheder, der ligger i sammenhængen – så går man glip af en unik udviklingsmulighed. For nye mennesker i nye sammenhænge giver ny energi og kan skabe et uvurderligt momentum. Derfor ser vi enhver rekrutteringsproces som udvikling af din virksomhed.

Og det er det, vi brænder for. At skabe udvikling og momentum ved at bringe de rigtige mennesker i spil på den rigtige måde. Vi finder ikke bare mennesker, der kan opfylde virksomhedens aktuelle behov. Vi finder dem, der kan gøre forskellen i morgen.

Det handler i bund og grund om relationer – og vi arbejder for de varige af slagsen. Både mellem de mennesker, vi rekrutterer, og de virksomheder, vi rekrutterer til. Og mellem os selv og vores kunder. Vi skaber ikke bare momentum. Vi styrker og fastholder det!

For når man – som vi – lægger kræfter i at kende virksomhedens strategi og målsætninger til bunds, så får man en indsigt og en viden, der lægger op til et langvarigt forhold.

Vi tror på det, vi gør. Og vi ved, at måden, vi arbejder på, virker. Derfor ser vi ethvert nyt kundeforhold som begyndelsen på en lang rejse. En rejse, hvor vi naturligvis tager vores del af ansvaret for, at de mennesker, vi rekrutterer, også bliver bragt i spil på den rigtige måde.