Økonomi- og administrationschef

Økonomi- og administrationschef

Ikast

Brdr. Christensen A/S er en mellemstor entreprenørvirksomhed, der løser opgaver i det meste af landet. Der er tale om en meget stabil og veldrevet virksomhed, som ikke nødvendigvis har ønske om at blive meget større, men for hvem det er vigtigt at være langtidsholdbar og en leverandør kunderne kan regne med. Til at løfte og videreudvikle den økonomiske rapportering og til at sætte fokus på at effektivisere de processer, der understøtter forretningen, søger vi en økonomichef. Virksomheden har domicil i Ikast.

Din opgave er meget operationel og omfatter blandt andet bogholderi, momsafregning, lønkørsel og likviditetsstyring. Du har ansvaret for udarbejdelse af periodeopgørelser og klargøring af regnskabet til revisor. Du forestår den løbende budgetopfølgning, og du udarbejder løbende rapportering til ledelse og bestyrelse. Din opgave bliver at sikre, at de processer, der arbejdes efter, er hensigtsmæssige og effektive, og hele tiden giver et retvisende billede af selskabets aktuelle økonomiske situation. Jobbet er bredt, og de opgaver, du kommer til at løse, vil være meget varierede. Du får desuden ansvaret for IT og HR-administration.

Den rette kandidat til jobbet har formentlig en videregående uddannelse på niveau med HD-R eller tilsvarende og nogle års praktisk erfaring fra en lignende stilling. Alternativt har du færdiggjort din uddannelse og efterfølgende arbejdet nogle år som controller, eller som revisor og har nu lyst til at gøre karriere på den anden side af bordet. Vi forventer, at du har en generel bred indsigt i økonomi, og at du har en opdateret viden om den lovgivning, der er på området for aflæggelse af regnskab. Du er en erfaren bruger af Excel, har generelt gode it-kundskaber, og har du erfaring med projektøkonomi og gerne BC 365 vil det være en fordel. Som den ansvarlige for økonomi og administration får man rollen som ”holdepunkt” for organisationen, og man er ofte den ens kolleger går til, når der ikke findes et svar lige for hånden.

På det personlige plan er du en ambitiøs teamplayer, der trives med stor variation i opgaverne og med at have dit eget ansvarsområde. Du arbejder struktureret og systematisk, og du kan overskue mange samtidige opgaver. Der er høj kvalitet i dine opgaver, og du sætter en ære i at overholde dine aftaler og dine deadlines. På det forretningsmæssige plan er du en god sparringspartner for ejer og bestyrelse.

Du tilbydes et spændende og udviklende job med mange facetter. Der er tale om en meget flad organisation, hvor tonen er uformel og ligefrem. Humor er en del af en god hverdag, hvor kunderne er i fokus, og hvor man er bevidst om, at man er sat i verden for at drive en forretning og skabe resultater. Løn og ansættelsesvilkår forhandles individuelt efter kvalifikationer.

Har du forudsætningerne for at skabe succes i dette job, og har du mod på nye udfordringer, så send din ansøgning mrk. ”ØC-0324” til job@comentum.dk. Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte os på tlf. 29 73 45 42. Du kan se mere om virksomheden på www.bcikast.dk.