Underdirektør, Executive Office

  • Aabenraa
  • Denne stilling er blevet besat

Med reference til Abenas adm. direktør søger vi en underdirektør, der med professionalisme, overblik og skarp prioritering kan bidrage til og understøtte ledelsen i en bred vifte af opgaver. Abena er privatejet, beskæftiger ca. 1800 medarbejdere og opererer i ca. 90 lande verden over. Virksomheden omsætter for godt DKK 4 mia. Der er tale om en stilling, der stiller store krav til din forretningsforståelse, dit internationale mindset og dine skarpe analytiske evner. Abena har domicil i Aabenraa.

Jobbet rummer stor bredde, som spænder fra analyser, opfølgning på eksekvering af handleplaner og driftsøkonomi, til udarbejdelse af beslutningsoplæg og planer for fremdrift i projekter. Det bliver din opgave at sikre, at deadlines og milestones overholdes, og at der i den adm. direktørs fravær er fremdrift i beslutningsprocesser og forretningens udvikling. Du planlægger, strukturerer og følger proaktivt op på opgaver og projekter bredt i virksomheden, og du er en naturlig tovholder i forhold til implementering og forankring af konkrete tiltag. Du fungerer som en tæt sparringspartner for den adm. direktør, og du får selvstændigt ansvar for en række opgaver og projekter.

Du har en relevant videregående kommerciel uddannelse på kandidatniveau, du har min. 10 års erhvervserfaring, og vi forventer at du kommer med erfaring fra en tung lederstilling med eget forretningsansvar. Du har international erfaring og du kan begå dig på alle organisatoriske niveauer. Du evner på samme tid at være en skarp sparringspartner og at være den, der understøtter processen, så beslutninger kan træffes og omsættes til handling. Du er vant til at udarbejde business cases, forberede beslutningsoplæg og at udarbejde analyser af forskellig art, og du kan formidle komplekse sammenhænge på en let forståelig måde. Du er en erfaren bruger af IT og du kan begå dig på forhandlingsniveau i engelsk skrift og tale. Mestrer du flere fremmedsprog, er det en fordel.

Som person har du en naturlig gennemslagskraft og et vindende væsen. Du er robust af natur og du arbejder metodisk og struktureret med dine opgaver. Du er en teamplayer, men kan også på egen hånd. Du har et stærkt drive og højt energiniveau, og du er sat i verden for at skabe resultater. Du er vant til et stort arbejdspres, og du formår at holde mange bolde i spil samtidig. Du er løsningsorienteret og du trives i en organisation, hvor der ikke er langt fra beslutning til handling. Som menneske har du et positivt livssyn, og du hviler godt i dig selv.

Du tilbydes et spændende og udfordrende job, der for den rette kandidat rummer interessante karrieremuligheder. Der er tale om en nyoprettet stilling, hvorfor du i en vis udstrækning selv kan være med til at præge indholdet i jobbet. Med andre ord er der for den rette kandidat højt til loftet. Virksomheden har et godt arbejdsklima, tonen er uformel og uhøjtidelig, og man har en professionel tilgang til at drive virksomhed, samtidig med at det skal være et rart sted at arbejde. Du må påregne ca. 20 rejsedage årligt. Løn og ansættelsesvilkår forhandles individuelt efter kvalifikationer.

Har du mod på nye udfordringer, og har du forudsætningerne for at løse denne opgave, så send din ansøgning mærket ”EO-1018” til job@comentum.dk. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 73 62 90 00.