Udviklingsingeniør

Udvikling og konstruktion
Tegning og dokumentation

Vores kunde er en førende og anerkendt producent af specialfremstillet udstyr, der indgår som et delelement i slutbrugerens produktionsudstyr. Virksomheden, der er både velindtjenende og velkonsolideret, eksporterer størstedelen af sin omsætning. De væsentligste eksportmarkeder er Skandinavien, Centraleuropa og UK. Forretningen undergår en meget spændende udviklingsproces, og til at være en del af denne rejse, søger vi en udviklingsingeniør. Du får reference til teamlederen for Udvikling, og indgår i en afdeling på 4 mand. Virksomheden har domicil tæt på Trekantområdet.

Dine opgaver spænder vidt, og vil blandt andet indeholde udvikling og konstruktion, udarbejdelse af tegningsmateriale, brugervejledninger samt reservedelstegninger. Herudover vil du selvstændigt skulle udarbejde dokumentation til myndighedsgodkendelse af maskiner. I det daglige vil du ligeledes fungere som support til produktionen, og medvirke ved testkørsler efter behov. For at holde dig ajour med den seneste udvikling, indgår markedsovervågning og kundedialog også som en del af din hverdag.

Vi søger en proaktiv og energisk kollega, der med nogen års erfaring både kan komme direkte ind og løse konkrete opgaver, men for hvem jobbet samtidig har et spændende udviklingsperspektiv. Du arbejder struktureret og målrettet, og du kan både arbejde selvstændigt med dine opgaver, og indgå som en del af et team. Du skal have mod på at løse mange forskellige typer af opgaver, og organisationens størrelse gør, at alle giver en hånd med hvor, det er nødvendigt.

Du har en uddannelsesmæssig baggrund som maskiningeniør eller tilsvarende, og har du samtidig praktisk erfaring med konstruktion, er det en fordel. Du er en erfaren bruger af IT, herunder erfaring med Solid Works, Navision og Office-pakken, og du kan begå dig på engelsk i skrift og tale.

Du tilbydes et spændende og udfordrende job i en virksomhed, der er i en spændende udviklingsproces. Der er tale om en flad organisation med en åben, uhøjtidelig og fri omgangstone. Løn- og ansættelsesvilkår forhandles individuelt på et attraktivt niveau.

Er du klar til nye udfordringer, og har du det, der skal til for at skabe succes i dette job, så send din ansøgning mærket ”UI-1118” til job@comentum.dk. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte os på telefon 73 62 90 00.