Teknisk Supporter

  • Vejen
  • Denne stilling er blevet besat

Solar er en af Europas førende sourcing- og servicevirksomheder og har fokus på onlinehandel samt logistik. Med udgangspunkt i et professionelt samarbejde med anerkendte producenter i markedet, tilbydes kunderne et bredt sortiment. Samspillet med kunderne bygger på stor faglig indsigt, der gør, at kunderne ikke kun får det, de beder om, men det, de har behov for.

Som Teknisk Supporter vil du blive en del af en organisation, der fokuserer på hele tiden at lære nyt, og hvor videndeling er en stor og naturlig del af din dagligdag. Læringen stopper aldrig, for Solar får løbende nye produkter og leverandører, som deres partnere præsenterer dem for. Derfor er viden altid lige ved hånden. Du vil blive en del af et team på otte personer, der løfter i flok og som spiller hinanden bedre ved at arbejde tæt sammen. Dit arbejdssted vil være hovedkontoret i Vejen.

Din vigtigste opgave er at hjælpe kunderne med tekniske løsninger, materialevalg og efterfølgende teknisk support. Kontakten foregår per telefon og mail, og det vil blive dit ansvar at rådgive kunderne, når de skal bruge hjælp til at vælge en specifik vare på webshoppen, til at udskifte komponenter eller når de har spørgsmål til at opbygge en el-tavle. På den måde bruger du din erfaring fra industrien, når du rådgiver kunderne om opstart, reparation og vedligehold af større og mindre maskinanlæg.

Vi forestiller os, at du har en el-teknisk baggrund som f.eks. automatiktekniker, maskinmester eller elinstallatør, og at du har erfaring med at arbejde praktisk i industrien eller hos en fabrikant. Du er god til IT, så du hurtigt lærer SAP-systemet at kende. Derudover er det er en fordel, hvis du har kendskab til pneumatik, stærkstrømsbekendtgørelsen eller ATEX, da denne viden vil give dig mulighed for at rådgive kunderne inden for de relevante områder.

Som person er du systematisk og struktureret, og du kan håndtere mange opgaver på samme tid. Vi lægger stor vægt på, at du kan arbejde selvstændigt med dine opgaver, samtidig med at du delagtiggør dig i områdets aktiviteter. Du har et højt energiniveau, og du leverer god kvalitet i opgaverne, også når det går hurtigt. 

Du tilbydes et spændende, selvstændigt og udviklende job i en meget dynamisk organisation med plads til både faglig og personlig udvikling. Løn og ansættelsesvilkår forhandles efter kvalifikationer. Dine arbejdstider vil typisk ligge mellem kl. 7.30-16.00, og fredag går du på weekend kl. 14.00. 

Har du forudsætningerne for at løse denne opgave, og har du mod på nye udfordringer, så send din ansøgning mærket ”TS-0219” til job@comentum.dk. Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 73 62 90 00.