Teknisk Chef

Service
Udvikling
Eftermarked

Vores kunde er en førende og anerkendt producent af specialfremstillet udstyr, der indgår som et delelement i slutbrugerens produktionsudstyr. Virksomheden, der er både velindtjenende og velkonsolideret, eksporterer størstedelen af sin omsætning. De væsentligste eksportmarkeder er Skandinavien, Centraleuropa og UK. Forretningen undergår en meget spændende udviklingsproces, og til at løfte service- og udviklingsorganisationen til det næste niveau, søger vi en ny teknisk chef. Du får reference til den adm. direktør, og indgår i en ledergruppe på 5 mand. Virksomheden har domicil tæt på Trekantområdet.

Det bliver din primære opgave at løfte det forretningsmæssige potentiale i service- og udviklingsområdet gennem forbedringer og optimeringer af metoder og processer. Det bliver dit ansvar at sikre et optimalt samarbejde og en fælles udnyttelse af teknisk viden på tværs af organisationen. Rettet mod kunderne betyder det, at serviceorganisationen leverer hurtigere service af høj kvalitet på en mere lønsom måde. På udviklingsområdet bliver din opgave at udvikle og implementere projektstandarder, og at indarbejde en mere strømlinet udviklingsproces. Herudover er der behov for at få udnyttet opsamlet viden og samspillet med kunderne til at forbedre den eksisterende produktportefølje. Endelig har området behov for et løft på det administrative område, hvor især dokumentation, manualer, reservedelslister og tegninger kræver opmærksomhed. Du må påregne 20-25 rejsedage årligt.

Den rette kandidat kommer med erfaring fra en international, industriel maskinproducent eller underleverandør, og har foruden service- og eftermarkedsområdet kendskab til produktudvikling og –forbedringer. Vi forestiller os, at du har en baggrund som maskinmester eller –ingeniør, og du formår at omsætte din interesse for teknik og mekanik til forretning. Har du en formel uddannelse indenfor projektudvikling er det en fordel, men det er ikke et krav. Du er en erfaren bruger af IT, og du behersker engelsk i skrift og tale.

Som person er du karismatisk med en god gennemslagskraft. Du har en forretningsmæssig tilgang til tingene, og du evner at kommunikere med folk i øjenhøjde. Du arbejder struktureret og målrettet, og du er både robust og vedholdende. Din ledelsesstil er uformel og dialogbaseret. Du lader frihed og ansvar gå hånd i hånd, og du evner at få det bedste frem i dine folk. Dit høje energiniveau og dit gode humør smitter på dine omgivelser, og du kender den naturlige balance mellem at have et godt og sjovt arbejdsmiljø, og at nå de mål, I har sat jer.

Du tilbydes et spændende og udfordrende job i en virksomhed i en spændende udviklingsproces. Der er tale om en flad organisation med en åben, uhøjtidelig og fri omgangstone. Løn- og ansættelsesvilkår forhandles individuelt på et attraktivt niveau.

Er du klar til nye udfordringer, og har du det, der skal til for at skabe succes i dette job, så send din ansøgning mærket ”TC-1018” til job@comentum.dk. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte os på telefon 73 62 90 00.