Skattekonsulent

  • Aabenraa
  • Denne stilling er blevet besat

Sydbanks skatteafdeling understøtter banken med særlig viden om skatteforhold både til bankens eget brug og i relation til rådgivning af bankens kunder. Kunderne efterspørger i stigende grad helhedsrådgivning, hvor skatteplanlægning og skatte forhold i det hele taget er et væsentligt element. Du vil derfor med din skattefaglige ballast deltage i en bred vifte af opgaver, der spænder over produktudvikling, tilretninger af interne forretningsgange i f.m. lov- og regelændringer samt lovfortolkninger inde for specifikke områder. Undervisning af bankens rådgivere vil ligeledes være en del af jobbet og har du interesse for det kundevendte arbejde er det også en mulighed. Du bliver en del af et stærkt team på 5 medarbejdere, der deler viden og sparrer med hinanden, og som fagligt er meget ambitiøse.

Du har en uddannelsesmæssig baggrund som cand.merc.aud, cand. jur, cand.merc.jur, skatterevisor, Master i skat eller tilsvarende, og din viden er aktuel og opdateret. Du er en habil bruger af IT, og du har en veludviklet evne til at formulere dig både i skrift og tale.

Du kan have flere indgange til jobbet. Du kan f.eks. have en baggrund i en forvaltning som jurist med fokus på lovfortolkning eller som skatterådgiver af borgere og virksomheder. Kommer du med en baggrund som jurist, vil dine opgaver kunne vende mere ind ad i organisationen, hvor du i dialog med relevante modparter arbejder med fortolkning af love og regler. Alternativt kan du komme fra en revisionsvirksomhed med speciale i skat, eller fra en skatteafdeling i en større virksomhed, hvor du har erfaring med håndtering af større og mere komplekse sager. I samarbejdet med vores kunder og deres rådgivere, kan du begå dig ubesværet både fagligt og personligt. 

På det personlige plan er du fagligt ambitiøs, videbegærlig og du evner både at arbejde i teams og på egen hånd. Du arbejder struktureret og engageret, og du kan håndtere mange samtidige opgaver uden at miste overblikket. Endelig er du udadvendt med et godt humør, der smitter af på dine omgivelser.

Du tilbydes et spændende, udviklende og varieret job, i en af landets førende banker. Omgangstonen er uformel, og der lægges vægt på at det er en god og udviklende arbejdsplads, drevet med kunden i centrum. Der vil være mulighed for både faglig og personlig udvikling, ligesom du løbende vil få adgang til relevant efteruddannelse. Løn og ansættelsesvilkår forhandles individuelt efter kvalifikationer.

Har du mod på nye udfordringer, og har du det der skal til at løse denne opgave, så send din ansøgning mærket ”SK-0816” til job@comentum.dk. Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte os på tlf. 73 62 90 00. Vi behandler din henvendelse fortroligt, og aftaler et evt. videre forløb med dig inden vi videreformidler din henvendelse. Du kan få mere viden om Sydbank på www.sydbank.dk.