Senior Risk Manager

Vores kunde er en førende kapitalforvalter indenfor sit område. Virksomheden er inde i en meget positiv udvikling og udbygger derfor nu organisationen og tilfører Middle Office funktionen yderligere ressourcer. Virksomhedens kunder er internationale og institutionelle kunder, og virksomheden konkurrerer med de største internationale aktører indenfor kapitalforvaltning. Dette stiller høje krav til kandidatens kompetencer indenfor finansielle produkter og interesse for udviklingen af de finansielle markeder. Virksomheden har dansk hovedsæde vest for Storebælt.

Som Senior Risk Manager får du rollen som 2. line of defense. Heri ligger, at du kontrollerer og overvåger, at dine kolleger i de operationelle roller overholder de investment guidelines, der er aftalt med kunderne, at værdiopgørelser og risikovurderinger er korrekt udførte. Endvidere får du ansvar for at overvåge og indberette afvigelser, og vil løbende være projektdeltager i diverse projekter med din viden indenfor Risk Management. I relation til selskabets kunder vil du deltage i møder, hvor du redegør og beskriver det set-up virksomheden anvender indenfor Risk Management – hvilket ofte er en vigtig del af kundernes operationelle due diligence. Herudover indgår du i den daglige drift og indgår i et ny etableret team på 4 medarbejdere. Du refererer til selskabets COO.

Du har en uddannelsesmæssig baggrund som cand.merc. fin. eller tilsvarende. Alternativt har du mange års praktisk erfaring med tilsvarende opgaver med baggrund i en uddannelse i den finansielle sektor. Det er en forudsætning, at du har erfaring med Risk Management fra en finansiel virksomhed og at du har kendskab til finansielle produkter og de finansielle markeder. Du er en rutineret bruger af IT, og behersker engelsk flydende i skrift og tale.

Som person er du analytisk og logisk særdeles velbegavet. Du er ambitiøs, målrettet og resultatorienteret, og du er selvigangsættende med et stort drive. Du evner både at arbejde selvstændigt og at indgå som en del af et team. Du er professionel og stiller høje krav til dig selv, og du trives med at blive udfordret af de bedste i branchen. Du har en god personlig fremtoning, og du har stærke kommunikative evner, både på dansk og på engelsk.

Du tilbydes et spændende, og udviklende job i en virksomhed i stærk vækst, og med udsigt til at gøre endnu større landvindinger. Der er tale om en organisation med en uformel omgangstone i et internationalt miljø. For den rette kandidat vil der være gode muligheder for både personlig og faglig udvikling. Løn og ansættelsesvilkår forhandles individuelt.

Har du mod på nye udfordringer, og har du forudsætningerne for at løse denne opgave, så send din ansøgning mrk. ”RM-0319” til job@comentum.dk. Comentum står gerne rådighed med yderligere oplysninger. Du er velkommen til at henvende dig til indehaver Henrik Nielsen på telefon 3046 2858. Alle henvendelser behandles fortroligt og videregives kun til vores kunde efter forudgående aftale.