Senior Credit Manager

  • Middelfart
  • Denne stilling er blevet besat

Global Risk Management, der er en del af USTC-gruppen, er inde i en meget positiv udvikling med øget forretningsomfang og kundegrundlag. Virksomheden er specialiseret i afdækning af risici i forbindelse med køb og salg af olieprodukter, der anvendes i forskellige brancher som blandt andet shipping, luftfart og generel industri. Væksten sker fortrinsvis internationalt, hvor man fortsat ser gode vækstmuligheder.

Med reference til selskabets CEO søger vi en Senior Credit Manager, hvis ansvar bliver at videreudvikle forretningsområdet, så det understøtter Global Risk Managements overordnede vækststrategi. Du bliver ansvarlig for at overvåge kreditporteføljen, og for at sikre at den har den rette kvalitet. Du kreditbehandler de indstillinger du modtager fra kolleger, både på eksisterende såvel som nye kunder, og du har overblik over hele kreditporteføljen, samtidig med at du er i stand til at gå i dybden med enkelte sager. Du skal være i stand til både at arbejde tæt sammen med de kundeansvarlige kolleger i forsøget på at skabe tætte relationer til eksisterende og nye kunder og sørge for, at alle standarder og procedurer bliver overholdt. Internt vil dit fokus være på at videreudvikle processer og metoder for kreditgivning og opdatere relevante politikker i den sammenhæng, og du leverer løbende rapportering til ledelsen. I samarbejde med organisationen har du den løbende dialog med myndighederne. Koncernsproget er engelsk, og du må forvente nogen rejseaktivitet til Global Risk Managements kontorer og kunder.

Vi forventer at du har en videregående økonomisk uddannelse som f.eks. HD-F, Cand.merc. eller tilsvarende. Din praktiske erfaring har du hentet fra en tilsvarende stilling i en virksomhed med internationale berøringsflader, eller fra et Storkundeområde i et pengeinstitut. Vi ser gerne, at du har kendskab til de finansielle markeder og til finansielle produkter inden for afdækning af kommercielle risici. Derudover har du en opdateret viden indenfor kreditområdet, både hvad angår kredithåndværket, men også den lovgivning og regulering der knytter sig til området. Har du erfaring med kreditvurdering på den internationale scene er det en fordel.

Som person er du ambitiøs og målrettet. Du har en vindende personlighed og en naturlig gennemslagskraft. Du er analytisk stærk, og evner meget hurtigt at komme ind til sagens kerne – også i komplekse opgaver. Du arbejder struktureret med dine opgaver, og du evner både at arbejde selvstændigt med dine opgaver og samtidig indgå i et tæt samarbejde med dine kolleger. Endelig evner du at have mange bolde i luften uden at miste overblikket, og når det er nødvendigt, kan du lave en skarp prioritering.

Du tilbydes et attraktivt job med gode personlige og faglige udviklingsmuligheder, i en meget velindtjenende og velkonsolideret koncern. For den rette kandidat rummer koncernen gode fremtidige karrieremuligheder. Løn og ansættelsesvilkår forhandles individuelt efter kvalifikationer på et attraktivt niveau.

Har du mod på nye udfordringer og har du forudsætningerne for at skabe succes i dette job, så send din ansøgning mrk.”CM-0519” til job@comentum.dk. Du er også velkommen til at kontakte os for yderligere oplysninger om jobbet på 7362 9000.