Salgsleder

  • Fyn
  • Denne stilling er blevet besat
Løsningssalg af serviceydelser
Offentlige og private kunder

DK Planteservice A/S er totalleverandør af grønne og inspirerende plantemiljøer. Som totalleverandør tilbyder man kunder etablering og vedligehold af plantemiljøer i både private og offentlige virksomheder over hele landet. Virksomheden er inde i en meget positiv udvikling med øget forretningsomfang og en styrket position på det danske marked. Dette ønsker man at udnytte yderligere, og derfor søger vi nu en salgsleder. Du får reference til virksomhedens ejer, der selv indgår i den daglige drift. Virksomheden har domicil i Odense, og afdelinger i Århus og i Hedehusene.

Det bliver din opgave, gennem målrettede og vedholdende salgsindsatser, at realisere yderligere vækst. Du skal udvikle eksisterende kunder samt opbygge nye, og du skal være virksomhedens primus motor i alle aktiviteter, der retter sig mod at udvikle forretningsomfanget yderligere. Messedeltagelse og selektive salgsfremstød er en del af dine opgaver, men den største del af din tid vil gå med at pitche kundeemner og bygge relationer til beslutningstagerne. Foruden dig er ejeren selv direkte involveret i salgsarbejdet, og du vil blive leder for 1 kollega, der både er med i det opsøgende salg og i at pleje og vedligeholde de eksisterende kunder. 

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men vi forestiller os, at du er handelsuddannet – måske med interesse for indretning og det at få et arbejdsmiljø til at se indbydende ud. Derimod forventer vi, at du har erfaring fra et tilsvarende job med hovedvægt på salg af serviceydelser til både større og mindre kunder. Du kan dokumentere gode resultater med både det opsøgende og vedligeholdende salgsarbejde, og du er vant til at arbejde struktureret med salg. Derudover ser vi gerne, at du har erfaring med KAM.

Som person er du kendetegnet ved at være proaktiv og have et stort drive. Du er målrettet og resultatorienteret, og du finder stor tilfredsstillelse i at lykkes med det opsøgende salg. Du overkommer et til tider stort arbejdspres, og du smitter dine omgivelser med dit gode humør. Vi forventer, at du både kan agere på egen hånd og samtidig indgå som en del af et team. Du arbejder struktureret og målrettet, og du sætter en ære i at have styr på dine ting.

Du tilbydes et spændende og udviklende job i en organisation, der er i rivende udvikling. Kulturen er kendetegnet ved at være åben og uformel med plads til humor og godt humør. Lønpakken vil i hovedtræk bestå af en fast del, bil- og pensionsordning samt en variabel del.

Har du mod på nye udfordringer, og har du forudsætningerne for at løse denne opgave, så send din ansøgning mærket ”SA-0119” til job@comentum.dk. Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 73 62 90 00.