Salgskonsulent

  • Vejen
  • Denne stilling er blevet besat
Maskinsikkerhed
Risikovurderinger
Dokumentation

Solar er en af Europas førende sourcing- og servicevirksomheder og har fokus på onlinehandel samt logistik. Med udgangspunkt i et professionelt samarbejde med anerkendte producenter i markedet, tilbydes kunderne et bredt sortiment. Samspillet med kunderne bygger på stor faglig indsigt, der gør, at kunderne ikke kun får det, de beder om, men det, de har behov for.

Der er tale om en nyoprettet stilling som salgskonsulent med speciale i maskinsikkerhed. Her får du ansvaret for at udvikle og vækste Solars salg af primært Schneiders sikkerhedsprodukter og –løsninger til industrielle kunder, maskinbyggere og slutbrugere i hele landet. Vi forestiller os, at du har +100 salgsbesøg årligt til både eksisterende og nye kunder, at du er initiativtager til relevante events både hjemme og ude hos kunderne, og at du fortløbende er aktivt udfarende i forhold til at øge kendskabsgraden til produkterne og kundernes præference for at handle hos Solar. Med udgangspunkt i at du er Solars ekspert på viden om maskinsikkerhed, får du endvidere til opgave at videreudvikle produktsortimentet og de løsninger, Solar tilbyder. Du vil få en bred kontaktflade både internt og eksternt, og du vil naturligvis blive bakket op af et professionelt bagland, der understøtter dig, hvor du har behov for det. Du vil indgå i et team på 5 mand, og du vil få reference til markedschefen for Industri og Offshore kunder.

Vi forestiller os, at du har en uddannelsesmæssig baggrund som maskinmester, -ingeniør eller tilsvarende og at du har en opdateret viden indenfor maskinsikkerhed. Herudover forventer vi, at du er god til at formulere dig i både skrift og tale, og at du er en habil bruger af IT.

Din praktiske erfaring har du fra arbejdet med maskindirektiver, dokumentation, myndighedsgodkendelser og lignende, og vi ser gerne, at du har erfaring med udarbejdelse af risikovurderinger og i at rådgive omkring mangler og mulige løsninger herpå. Fra dit hidtidige virke kan du dokumentere gode resultater både på det faglige område og i arbejdet med at betjene kunder. Det udfarende salgsarbejde, undervisning og det at være på, falder dig helt naturligt.

Som person er du målrettet og struktureret, og du kan håndtere en bred produktportefølje og mange forskellige typer af kunder. Vi lægger stor vægt på, at du kan tage ansvaret for fagområdet og vi forventer at du kan bidrage selvstændigt til den videre udvikling af forretningsområdet. Du har en høj stresstærskel, og du formår at holde humøret højt – også når der er pres på.

Du tilbydes et spændende, selvstændigt og udviklende job i en meget dynamisk organisation med plads til både faglig og personlig udvikling. Løn og ansættelsesvilkår forhandles efter kvalifikationer.

Har du forudsætningerne for at løse denne opgave, og har du mod på nye udfordringer, så send din ansøgning mærket ”SM-1218” til job@comentum.dk. Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 73 62 90 00.