Salgskonsulent Nordjylland

  • Nordjylland
  • Denne stilling er blevet besat
Salg til El-Installatører
Bygge langvarige relationer

Solar er en af Europas førende sourcing- og servicevirksomheder og har fokus på online handel samt logistik. Med udgangspunkt i et professionelt samarbejde med anerkendte producenter i markedet, tilbydes kunderne et bredt sortiment. Samspillet med kunderne bygger på stor faglig indsigt, der gør, at kunderne ikke kun får det, de beder om, men det de har behov for.

Det bliver din opgave, gennem målrettede og vedholdende salgsindsatser, at realisere yderligere vækst i salget til el-installatører i Nordjylland, med særligt fokus på Aalborg. Du skal udvikle eksisterende kunder samt opbygge nye, og du skal proaktivt indgå i alle salgsaktiviteter, der retter sig mod dit markedsområde. Kundearrangementer og selektive salgsfremstød er en del af dine opgaver, men den største del af din tid vil gå med at vedligeholde din eksisterende kundeportefølje og bygge relationer til nye kunder. Som udgangspunkt arbejder du ud hjemmefra, og en stor del af din tid bruger du ude hos kunderne. Du vil blive understøttet med en solid sparring om kunder, produkter, løsninger, serviceydelser, kommunikation, projekter og hvad du ellers måtte have behov for. 

Du er uddannet elektriker eller el-installatør, og du har kendskab til branchen og en opdateret viden indenfor området. Vi ser gerne, at du har erfaring fra et tilsvarende job, hvor du vist, at du kan skabe de fornødne resultater. Du kører måske allerede som sælger i branchen. Alternativt sidder du måske med kundekontakt i en el-entreprenørvirksomhed, hvor du har til opgave at skaffe nye kunder og nye opgaver.

 Som person er du kendetegnet ved at være proaktiv og have et stort drive. Du er målrettet og resultatorienteret, og du finder stor tilfredsstillelse i at lykkes med det opsøgende salg. Du overkommer et til tider stort arbejdspres, og du smitter dine omgivelser med dit gode humør. Vi forventer, at du både kan agere på egen hånd og samtidig indgå som en del af et team. Du trives med at blive målt på dine indsatser, og du har høje forventninger til dine egne resultater.

Du tilbydes et spændende, udviklende og varierende job, i en af Europas største sourcing- og servicevirksomheder. Omgangstonen er uformel, og der lægges vægt på, at det er en god og udviklende arbejdsplads, drevet med kunden i centrum. Der vil være mulighed for både faglig og personlig udvikling, ligesom du løbende vil få adgang til relevant efteruddannelse. Løn og ansættelsesvilkår forhandles individuelt efter kvalifikationer på et attraktivt niveau.

Har du mod på nye udfordringer, og har du det, der skal til for at løse denne opgave, så send din ansøgning mærket ”SK-0119” til job@comentum.dk. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 73 62 90 00. Vi behandler din henvendelse fortroligt, og aftaler et evt. videre forløb med dig, inden vi videreformidler din henvendelse. Du kan få mere viden om Solar på www.solar.dk.