Salgsingeniør

  • Århus
  • Denne stilling er blevet besat

PRONOR IndustriTeknik er en af Danmarks største og fagligt bredeste virksomheder indenfor elektromekanisk service. Med kunder indenfor en bred række segmenter der bl.a. dækker energi-, fødevarer-, proces og vindindustri, servicerer, optimerer og vedligeholder Pronor kundernes produktionsmiljø.

Som salgsingeniør bliver du en af 10 nøglemedarbejdere i salgsorganisationen, med fokus på at realisere yderligere vækst og øget forretningsomfang. Med udgangspunkt fra hovedkontoret i Århus bliver du, med reference til Pronors Salgschef, overordnet budgetansvarlig for Jylland, i tæt dialog med kolleger og samarbejdspartnere. Gennem en professionel tilgang og dialog, skal du fastholde og udvikle den eksisterende kundeportefølje. Du vil indgå proaktivt i alle salgsaktiviteter rettet mod eksisterende og nye kunder, og gennem en professionel teknisk- og kommerciel dialog med centrale beslutningstagere, skal du sikre langvarige relationer. Samtidig vil du være medvirkende til en proaktiv markedskommunikation og branding af Pronor i fagnetværk mv.

Vi forestiller os, at du har en uddannelsesmæssig baggrund som maskinmester, alternativt har du en håndværksmæssig baggrund som automationstekniker, elektroteknikker eller lign. Du har min. 3 års erfaring med eksternt salg til den danske industri og du har bevist at du kan skabe salgsresultater overfor ovennævnte segmenter, gerne med fokus på servicesalg og/eller konceptsalg. Vi forventer du har kendskab til CRM og anvender dette i det daglige, og at du som i en naturlig del af salgsarbejdet anvender hele Office pakken herunder særdeles Word, Excel og Powerpoint.

Som person er du kendetegnet ved at være proaktiv og ambitiøs med et stort drive. Du er målrettet og resultatorienteret, og du finder stor tilfredsstillelse i at lykkes og imødekomme kundens forventninger. Du kan skabe og udvikle relationer og netværk, møde folk i øjenhøjde og du har en løsningsorienteret tilgang til dit arbejde. Vi forventer, at du både kan agere på egen hånd og samtidig indgå som en del af et team. Du trives med at blive målt på dine indsatser, og du har høje forventninger til dine egne resultater.

Du tilbydes et spændende, selvstændigt og udviklende job, i en åben og fleksibel organisation med korte beslutningsveje og et uformelt arbejdsmiljø. For den rette kandidat vil der være mulighed for både personlig og karrieremæssig udvikling. Løn og ansættelsesvilkår forhandles individuelt efter kvalifikationer på et attraktivt niveau.

Har du mod på nye udfordringer, og har du det, der skal til for at løse denne opgave, så send din ansøgning mærket ”SI-0820” til job@comentum.dk. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 73 62 90 00. Vi behandler din henvendelse fortroligt, og aftaler et evt. videre forløb med dig, inden vi videreformidler din henvendelse.