Salgsingeniør / Tilbudsberegner – Region Midt

  • Uldum
  • Denne stilling er blevet besat

Peab Asfalt A/S er en af Danmarks største specialiserede belægningsvirksomheder med produktion og udlægning af asfalt til private og offentlige kunder. Virksomheden beskæftiger ca. 300 medarbejdere fordelt på 7 asfaltfabrikker, 4 regionskontorer og 1 hovedkontor. Peab Asfalt A/S er inde i en spændende udvikling med et stort forretningsomfang og til at fortsætte denne udvikling, søger vi en salgsingeniør til deres afdeling i Region Midt.

Med reference til regionschefen bliver du en del af at ambitiøst salgs- og entrepriseteam, som har til opgave at realisere yderligere vækst. Med en professionel og serviceorienteret tilgang forventes du at fastholde og udvikle en eksisterende kundeportefølje. Samtidig vil du proaktivt indgå i salgsaktiviteter rettet mod nye kunder og nye kundesegmenter. Kommer du med en baggrund som tilbudsberegner, får du den nødvendige oplæring og tid til at komme ind i jobbet.

Du kommer fra entreprenørbranchen, og vi forventer at du har en teknisk forståelse og minimum 5 års erfaring fra en tilsvarende stilling. Du har bevist at du kan skabe salgsresultater baseret på gode, langvarige relationer. Og kommer du med en baggrund som tilbudsberegner, har du den nødvendige indsigt i bygge- og anlægsprojekter, der hurtigt får dig på opgangshøjde med asfaltarbejde. Der vil blive sørget for grundig oplæring i samarbejde med det eksisterende team. Vi forventer at du er en erfaren bruger af Office-pakken, og har du kendskab til CRM-systemer er det en fordel.

Som person er du kendetegnet ved at være proaktiv og ambitiøs, og du er en god købmand. Du er målrettet og resultatorienteret, og du finder stor tilfredsstillelse i at lykkes og imødekomme kundens forventninger. Du besidder stærke skriftlige og mundtlige kommunikationsevner, du møder folk i øjenhøjde og kan identificere, skabe og udvikle langvarige relationer og et stærkt netværk. Vi forventer at du er teamplayer, der samtidig kan agere på egen hånd.

Du tilbydes et spændende og udfordrende job med plads til både faglig og personlig udvikling. Der er tale om en arbejdsplads, hvor der er højt til loftet og en uformel omgangstone, hvor man gør hinanden bedre og bakker hinanden op. Det er en virksomhed i vækst, og der er derfor rig mulighed for både professionel og personlig udvikling. Løn og ansættelsesvilkår forhandles individuelt efter kvalifikationer.

Har du mod på nye udfordringer, og har du det der skal til for at løse denne opgave, så send din ansøgning mærket ”ST-0421” til job@comentum.dk. Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte os på tlf. 73 62 90 00. Vi behandler din henvendelse fortroligt, og aftaler et evt. videre forløb med dig inden vi videreformidler din henvendelse.

Peab er en af Nordens førende bygge- og anlægsvirksomheder med ca. 16.000 ansatte og en omsætning på 54 mia. SEK. Koncernen har strategisk placerede kontorer i Sverige, Norge, Finland og Danmark. Hovedkontoret ligger i Förslöv på Bjäre-halvøen i Skåne. Aktien er noteret på NASDAQ Stockholm. Du kan få mere viden om Peab Asfalt på www.peabasfalt.dk