Quality & Product Compliance Manager

  • Sydjylland
  • Denne stilling er blevet besat

Vores kunde er en større dansk international virksomhed, der inden for sit forretningsområde har en markedsledende position. Virksomheden er inde i en særdeles positiv udvikling og forventer yderligere vækst i de kommende år. Til at understøtte denne udvikling, og til at løfte en række opgaver indenfor Quality, Compliance og Sustainability, er der behov for flere kompetente ressourcer.

Jobbet indeholder det overordnede ansvar for vedligeholdelse og udvikling af kvalitetsstyringssystemer, som i dag tager udgangspunkt i en ISO 9001 og 14001 certificering. Du vil indgå i et team, der tilsammen har ansvaret for både interne og eksterne auditeringer og for samspillet med certificeringsselskaber.

Med udgangspunkt i en risikobaseret tilgang til compliance får du til opgave at initiere afklaring af relevante lovgivnings-, kunde- og industri- samt bæredygtighedsmæssige krav til produkterne. På baggrund heraf etablerer du de nødvendige retningslinjer og politikker, så både interne og eksterne processer efterlever internationale standarder.

Endelig vil du få ansvaret for at vurdere de forretningsmæssige muligheder og risici forbundet med de tre forretningsområder: Quality, Compliance og Sustainability.

Den rette kandidat til jobbet har et vindende væsen og en udpræget god evne til at samarbejde. Du arbejder struktureret og målrettet med dine opgaver, og du evner både at have fokus på fagligheden i opgaverne og samtidigt at bevare det store overblik. Du har drive, gennemslagskraft og et stort engagement, der naturligt smitter af på dine kolleger, og du trives med at være en del af det operationelle arbejde, hvor du selv er hands-on på opgaverne.

Vi forestiller os, at du har en relevant videregående uddannelse – i hvilken retning er ikke så vigtigt. Derimod tillægger vi det større vægt, at du har +5 års erfaring fra et tilsvarende job i en større internationalt orienteret virksomhed. Det er ikke et krav, at du har indsigt i alle 3 hovedområder, men det er et godt udgangspunkt, at du er nysgerrig på at lære dem at kende. Du er en habil bruger af IT, og du har en veludviklet evne til at formulere dig på dansk og på engelsk i både skrift og tale.

Du tilbydes et spændende, udviklende og varieret job i en moderne og vækstorienteret virksomhed. Omgangstonen er uformel, og der lægges vægt på, at det er en god og udviklende arbejdsplads drevet med kunden i centrum. Der vil være mulighed for både faglig og personlig udvikling, ligesom du løbende vil få adgang til relevant efteruddannelse. Løn og ansættelsesvilkår forhandles individuelt efter kvalifikationer på et attraktivt niveau.

Har du mod på nye udfordringer, og har du det, der skal til for at løse denne opgave, så send din ansøgning mærket ”QPC-0222” til job@comentum.dk. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte os på tlf.  29 73 45 42. Vi behandler din henvendelse fortroligt og aftaler et evt. videre forløb med dig, inden vi videreformidler din henvendelse.