Projektleder

  • Rødekro
  • Denne stilling er blevet besat

Gulventrepriser – Storkundeansvar – Tilsynsførende

Garant Høi Tæpper A/S, der er en del af Høi-gruppen med afdelinger i Aabenraa, Rødekro, Haderslev og Kolding, er Sønderjyllands førende leverandør af tæpper og gulvbelægninger. Virksomheden henvender sig både til det professionelle og det private marked, og der er tale om veldrevet forretning i fortsat vækst. Det høje aktivitetsniveau gør, at der til at servicere især en stor nøglekunde, søges en Projektleder med indgående kendskab til branchen. Virksomheden henvender sig til egne kunder, men indgår også som underleverandør i andres entrepriser. Dit daglige arbejdssted kan tilpasses din bopæl, og den afdeling der ligger tættest på.

Jobbet er bredt og indeholder foruden ansvaret for de største kunder også ledelse af hele entreprisedelen. Heri indgår opgave- og mandskabsplanlægning, indkøb af materialer, samarbejde med underleverandører og projektledelse med henblik på at sikre, at opgaver gennemføres i rette kvalitet og inden for aftalt tid og økonomi. Du vil blive en del af en meget velfungerende afdeling, hvor man i fællesskab finder de løsninger der skal til. Der er tale om et job, hvor du både skal kunne arbejde selvstændigt og samtidig indgå i et team, og hvor frihed og ansvar går hånd i hånd.

Den rette kandidat til jobbet har en solid erfaring med at styre projekter og arbejde tæt sammen med kunder og leverandører. Du er vant til byggemøder, hvor du samarbejder med andre leverandører og samtidig får skabt den nødvendige plads til at I kan få gennemført projekterne. Du besidder en naturlig autoritet og gennemslagskraft, og du har en forretningsorienteret tilgang til opgaverne.

Du har formentlig en baggrund som bygningskonstruktør, tømrer eller lignende. Har du en formel projektlederuddannelse er det en fordel, lige som vi gerne ser at du har flair for økonomi og rapportering. Vigtigst er det dog, at du kan dokumentere solide resultater som projekt- og/eller entrepriseleder, og at du har et indgående kendskab til branchen. IT behersker du på brugerniveau.

På det personlige plan er du målrettet og resultatorienteret, og du trives med at blive målt på dine resultater. Du arbejder struktureret og systematisk, og du kan overskue mange samtidige opgaver. Der er høj kvalitet i dine opgaver, og du sætter en ære i at overholde dine aftaler og dine deadlines. Du tager gerne ansvaret, og du træffer de nødvendige beslutninger, når det er påkrævet.

Du tilbydes et spændende og udviklende job med mange facetter. Der er tale om en meget flad organisation, hvor tonen er uformel og ligefrem. Humor er en del af en god hverdag, hvor kunderne er i fokus, og hvor man er bevidst om, at man er sat i verden til at drive en forretning og skabe resultater. Løn og ansættelsesvilkår forhandles individuelt efter kvalifikationer.

Har du forudsætningerne for at skabe succes i dette job, og har du mod på nye udfordringer, så send din ansøgning mrk. ”PL-0621” til job@comentum.dk. Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte os på tlf. 21 75 90 00.