Projektleder

  • Rødekro
  • Denne stilling er blevet besat

Chr. Johannsen A/S er en økonomisk solid virksomhed, med 60 medarbejdere, der løser totalentrepriser inden for bygge- og anlægs arbejde. Virksomheden er inde i en spændende udvikling og søger derfor en kompetent Projektleder, til at stå i spidsen for større og mindre projekter, fortrinsvist inden for erhvervsbyggerier.

Som Projektleder bliver du ansvarlig for at planlægge og styre fag-, hoved- og totalentrepriser, fra projektering til aflevering af det færdige resultat. Du bliver ansvarlig for at sikre den samlede gennemførelse af projekterne, så de lever op til den kvalitet og forventning kunderne har, både i forhold til ressourcer, tidsstyring og økonomi. Derudover vil du også forestå indkøb af underentrepriser på større projekter.

Du har en håndværksmæssig baggrund, som du efter nogle år gerne har suppleret med en teoretisk overbygning som f.eks. ingeniør, konstruktør eller lignende. Du kan dokumentere solide resultater som projekt- og/eller entrepriseleder, og har et indgående kendskab til branchen.

Som person er du udadvendt og kontaktskabende, og du har gode kommunikative evner. Du er målrettet og resultatorienteret, og du trives med at blive målt på dine resultater. Du tager ejerskab for projektets gennemførsel, har overblikket og kan omsætte planer til virkelighed.

Du tilbydes et spændende job i et lærende miljø, der vil støtte dig i din udvikling og hvor du har stor indflydelse på egne opgaver. Der er tale om en ad organisation med en uformel omgangstone, hvor man gør hinanden bedre og bakker hinanden op både fagligt og personligt. Virksomheden er ambitiøs med en tilgængelig og lyttende ledelse. Løn og ansættelsesvilkår forhandles individuelt efter kvalifikationer.

Har du mod på nye udfordringer, og har du det der skal til at løse denne opgave, så send din ansøgning mærket ”PL-1017” til job@comentum.dk.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte os på tlf. 73 62 90 00. Vi behandler din henvendelse fortroligt, og aftaler et evt. videre forløb med dig inden vi videreformidler din henvendelse.