Projektkoordinator

Vores kunde er en førende kapitalforvalter indenfor sit område. Virksomheden er inde i en meget positiv udvikling og udbygger derfor nu organisationen og tilfører de forretningsunderstøttende funktioner yderligere ressourcer. Virksomhedens kunder er internationale og institutionelle kunder, og virksomheden konkurrerer med de største internationale aktører indenfor kapitalforvaltning. Virksomheden har dansk hovedsæde i Trekantområdet.

Mange års vokseværk har skabt et behov for, at der udvikles og videreudvikles på systemer og metoder, og det er her, du kommer ind i billedet. Projekter og større opgaver som kræver en koordinerende indsats er placeret flere steder i organisationen, og der ønskes en understøttelse af dette. Der kan for eksempel være tale om at koordinere interne og eksterne parter ved indførelsen af nye IT-systemer, forretningsmæssige implementeringer eller udefrakommende krav, der skal implementeres. Nogle projekter er lidt større og involverer flere interessenter, mens der er andre opgaver, du vil løse på egen hånd. Al den faglige viden er tilstede – og du tager ansvaret for selve projektkoordineringen og opfølgningen med rette interessenter, overholdelse af deadlines, rydder forhindringer af vejen, og sikrer, at projekterne løber i mål til aftalt tid.

Vi ser gerne, at du har en uddannelse på min. bachelor niveau, men det er ikke det afgørende. Derimod lægger vi vægt på, at du har praktisk erfaring fra en tilsvarende stilling, hvorfra du har erfaring med at tilrettelægge, koordinere og gennemføre projekter af forskellig størrelse og kompleksitet. Du er vant til at have mange interessenter – både internt og eksternt – og du trives i en foranderlig hverdag.

Som person er du struktureret og systematisk, og du evner at sortere det væsentlige fra det knap så væsentlige. Du er ambitiøs, målrettet og resultatorienteret, og du er selvigangsættende med et stort drive. Du evner både at arbejde selvstændigt og at indgå som en del af et team. Du trives med at have mange bolde i luften, og du kan bevare overblikket i en hektisk hverdag. Du har en god personlig fremtoning, og du har stærke kommunikative evner, både på dansk og på engelsk.

Du tilbydes et spændende, og udviklende job i en international virksomhed i stærk vækst. Der er tale om en organisation med en uformel omgangstone, men også et miljø hvor man har forventninger til hinanden. For den rette kandidat vil der være gode muligheder for både personlig og faglig udvikling. Løn og ansættelsesvilkår forhandles individuelt.

Har du mod på nye udfordringer, og har du forudsætningerne for at løse denne opgave, så send din ansøgning mrk. ”PK-0319” til job@comentum.dk. Comentum står gerne rådighed med yderligere oplysninger. Du er velkommen til at henvende dig til indehaver Henrik Nielsen på telefon 3046 2858. Alle henvendelser behandles fortroligt og videregives kun til vores kunde efter forudgående aftale.