Projektchef, GEV A/S

  • Grindsted
  • Denne stilling er blevet besat

GEV er et af de førende multiforsyningsselskaber i Region Syddanmark, der forsyner lokale kunder med el, vand, varme og fibernet til konkurrencedygtige priser. I forbindelse med et generationsskifte søger vi en ny Projektchef, der sammen med sine medarbejdere kan løfte selskabets måde at lede og drive projekter til et nyt niveau. 

Ansvaret omfatter foruden ledelse af et område med 4 kompetente medarbejdere også ansvaret for samarbejdet med eksterne samarbejdspartnere og leverandører. Du vil få et selvstændigt ansvar for dit forretningsområde og du vil indgå i et dynamisk, kompetent og samarbejdende chefteam, med reference til den adm. direktør.

Selskabet har en bred portefølje af projekter inden for de forskellige forsyningsområder. Projekterne varierer i størrelse og kompleksitet, og mens nogle er isolerede til et enkelt forsyningsområde, vil andre brede sig over flere områder. I samarbejde med andre aktører gennemføres projekter, hvor ansvaret placeres hos dig. Jobbet stiller derfor foruden krav om høje faglige kvalifikationer inden for projektledelse og ledelse generelt, også høje krav til dine evner til at samarbejde og skabe basis for at træffe fælles beslutninger. Du vil selv indgå som ressource i området og dermed have ansvaret for egne projekter.

Du er uddannet ingeniør, gerne inden for bygge og anlæg – alternativt har du en tilsvarende uddannelse suppleret med praktisk erfaring. Herudover har du en formel uddannelse inden for projektledelse, og du kan dokumentere erfaring og opnåede resultater inden for projektledelse der rummer både bredde og dybde. Din værktøjskasse er opdateret, og har du tilsvarende ledelsesmæssig erfaring fra en stilling af denne karakter, er det naturligvis et plus. For den rette kandidat med tilstrækkelig erfaring inden for projektledelse, kan dette også være det første lederjob. Endelig ser vi gerne at du har kendskab til forsyningssektoren i bred forstand.

Du er analytisk og logisk velbegavet, og du er selvigangsættende og ambitiøs. Du evner at omgås mennesker på alle organisatoriske niveauer, og du kommunikerer ubesværet også om komplekse emner. Du har en god forretningsmæssig og økonomisk indsigt og forståelse. Du evner at have mange bolde i luften uden at miste overblikket, og du har en høj stresstærskel.

Du tilbydes et spændende og udviklende job, i en virksomhed der er kendetegnet ved et godt arbejdsmiljø. Der er tale om en branche der undergår store forandringer – og flere er på vej, hvilket er med til at give dig en spændende og udfordrende hverdag. Løn- og ansættelsesvilkår forhandles individuelt efter kvalifikationer.

Har du mod på nye udfordringer, og har du forudsætninger for at løse denne opgave, så send din ansøgning mærket ”PC-1117” til job@comentum.dk. Har du spørgsmål til jobbet er du velkommen til at kontakte os på tlf. 73 62 90 00.