Projektchef

  • Sjælland
  • Denne stilling er blevet besat
Løsningssalg
Offentlige og private kunder

Vores kunde er beliggende i Trekantområdet og er et kendt og ledende brand indenfor indretning af offentlige miljøer. Virksomheden har specialiseret sig i at tilbyde kundetilpassede løsninger, som udvikles i tæt dialog med kunden. Virksomheden er inde i en meget positiv udvikling, med øget forretningsomfang og en styrket position på det danske marked. Dette ønsker man at udnytte yderligere, og derfor søger vi nu en projektchef. Du får reference til salgs- og marketingchefen.

Det bliver din opgave, gennem målrettede og vedholdende salgsindsatser, at realisere yderligere vækst på Sjælland. Du skal udvikle eksisterende kunder samt opbygge nye, og du skal være virksomhedens primus motor i alle aktiviteter, der retter sig mod dit markedsområde. Messedeltagelse og selektive salgsfremstød er en del af dine opgaver, men den største del af din tid vil gå med at pitche kundeemner og bygge relationer til beslutningstagerne. Som udgangspunkt arbejder du ud hjemmefra, og en stor del af din tid bruger du på opsøgende salg ude hos kunderne. 

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men vi forestiller os, at du er handelsuddannet – måske suppleret med en god teknisk indsigt. Derimod forventer vi, at du har erfaring fra et tilsvarende job med hovedvægt på indretning af samt salg af møbler til det offentlige, hvorfra du kan dokumentere solide resultater med opsøgende salg af løsninger. Derudover ser vi gerne, at du har erfaring med KAM.

Som person er du kendetegnet ved at være proaktiv og have et stort drive. Du er målrettet og resultatorienteret, og du finder stor tilfredsstillelse i at lykkes med det opsøgende salg. Du overkommer et til tider stort arbejdspres, og du smitter dine omgivelser med dit gode humør. Vi forventer, at du både kan agere på egen hånd og samtidig indgå som en del af et team. Du arbejder struktureret og målrettet, og du sætter en ære i at have styr på dine ting.

Du tilbydes et spændende og udviklende job i en organisation, der netop har taget hul på en ny rejse. Du vil indgå i det lokale team på ca. 40 medarbejdere, og samtidig være en del af en stor koncern med 350 medarbejdere. Lønpakken vil i hovedtræk bestå af en fast del, bil- og pensionsordning samt en variabel del.

Har du mod på nye udfordringer, og har du forudsætningerne for at løse denne opgave, så send din ansøgning mærket ”PC-1218” til job@comentum.dk. Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 73 62 90 00.