Projekt- og Entrepriseberegner

  • Vejen
  • Denne stilling er blevet besat

Solar er en af Europas førende sourcing- og servicevirksomheder og har fokus på online handel samt logistik. Med udgangspunkt i et professionelt samarbejde med anerkendte producenter i markedet, tilbydes kunderne et bredt sortiment. Samspillet med kunderne bygger på stor faglig indsigt, der gør, at kunderne ikke kun får, det de beder om, men det de har behov for.

Til at understøtte salgsorganisationen med beregninger af tilbud til projekter og entrepriser primært inden for bygningsinstallationer, søger vi en ny kollega. Det bliver din opgave, i samspil med dine kolleger og Solars leverandører, gennem sparring, vidensdeling og et unikt produktprogram, at sikre at Solar er kundernes naturlige valg. Kontakten til kunderne sker gennem dine eksterne kolleger, og du har ansvaret for dialogen og samarbejdet med leverandørerne. Du bruger det meste af din tid på at regne tilbud, og på at forhandle vilkår med leverandørerne. Du vil blive en del af et team, der løfter i flok og som spiller hinanden bedre ved at arbejde tæt sammen. Dit arbejdssted vil være hovedkontoret i Vejen.

Som person er du systematisk og struktureret, og du kan håndtere mange opgaver på samme tid. Vi lægger stor vægt på, at du kan arbejde selvstændigt med dine opgaver, samtidig med at du delagtiggør dig i områdets aktiviteter. Du har et højt energiniveau, og du leverer god kvalitet i opgaverne, også når det går hurtigt. Du er en god købmand med en god forretningsforståelse, der gør dig i stand til at håndtere større og mere komplekse opgaver.

Uddannelsesmæssigt har du sikkert en baggrund som elektriker, installatør eller tilsvarende, gerne suppleret med en teoretisk efteruddannelse inden for handel eller økonomi. Du behersker Office-pakken til fulde, med særlig vægt på brugen af Excel. Vi ser gerne, at du har erfaring med SAP eller andre ERP-systemer, men det du ikke allerede kan, får du den nødvendige oplæring i.

Du tilbydes et spændende, selvstændigt og udviklende job i en meget dynamisk organisation med plads til både faglig og personlig udvikling. Løn og ansættelsesvilkår forhandles efter kvalifikationer.

Har du forudsætningerne for at løse denne opgave, og har du mod på nye udfordringer, så send din ansøgning mærket ”PE-0918” til job@comentum.dk. Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 73 62 90 00.