Planlægger

  • Østjylland
  • Denne stilling er blevet besat

Vores kunde indgår som datterselskab i en større koncern, hvor moderselskabet er markedsledende i Danmark indenfor sit område. Koncernen er underleverandør til jern- og metalindustrien. Datterselskabet er fuldt integreret, og har netop taget hul på en ny rejse, hvor vækst og øget forretningsomfang er agendaen. I den forbindelse søger vi en planlægger, der kan være en del af det fremtidige hold der skal sikre, at øget volumen håndteres rigtigt både i forhold til produktionsplanlægningen og til kundernes ønsker. Virksomheden har domicil i Østjylland.

Du får ansvaret for grov og finplanlægning af produktionen, der er kendetegnet ved mange omstillinger og håndtering af mange forskellige fysiske emner. Du bliver en del af et mindre velfungerende team, hvor alle hjælper hinanden og hvor opgaverne er mangfoldige. Hovedparten af din tid bruger du på planlægning, opfølgning, kundekontakt og på at få logistikken til at gå op. Det er ligeledes din opgave, at sikre kvaliteten og samle trådene i den interne styring, så kundeoplevelsen er professionel og i høj standard. Men da det er et mindre team, vil du på lige fod med dine kolleger også løse andre forefaldende opgaver. Du får reference til fabrikschefen.

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men du har en god teknisk forståelse og praktisk erfaring fra en tilsvarende stilling. Har du kendskab til jern- og metalindustrien er det et ekstra plus, men det er ikke et krav. Du er en erfaren bruger af IT, og særligt lægges der vægt på at du har kendskab til Navision.

Som person er du åben og udadvendt, og du trives i en hverdag præget af et højt aktivitetsniveau i samspil med kunder, leverandører og kolleger. Du arbejder med systematik og struktur, og du formår at få tingene til at fungere i et meget praktisk orienteret miljø. Du er god til at kommunikere på en enkel og ukompliceret måde, og du møder folk med et åbent og positivt sind.

Du tilbydes et spændende og udviklende job i en organisation, der netop har sat kursen til en spændende ny rejse. Omgangstonen er uhøjtidelig og der er på samme tid plads til ambitioner og god humor. Løn og ansættelsesvilkår forhandles individuelt efter kvalifikationer.
Har du mod på nye udfordringer og har du forudsætningerne for at løse denne opgave, så send din ansøgning mærket ”PL-1120” til job@comentum.dk. Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte os på 73 62 90 00.