O2C / OTC Solution Specialist

  • Vejen
  • Denne stilling er blevet besat

Solar er en af Europas førende sourcing- og servicevirksomheder og har fokus på onlinehandel samt logistik. Med udgangspunkt i et professionelt samarbejde med anerkendte producenter i markedet, tilbydes kunderne et bredt sortiment. Samspillet med kunderne bygger på stor faglig indsigt, der gør, at kunderne ikke kun får det, de beder om, men det, de har behov for.

Til at understøtte Solars interne SAP-afdeling, der i forvejen består af 18 medarbejdere, søger vi en erfaren Order-to-Cash (O2C) Solution Specialist til hovedkontoret i Vejen. Det bliver din opgave at arbejde med agil udvikling af nye funktioner og optimering af eksisterende løsninger, inden for området O2C. Du vil være med til at teste løsninger og funktioner op imod forretningen, og samtidig agere som sparringspartner for interne stakeholders. Du får en bred kontaktflade i organisationen, hvor du med din faglige viden på samme tid kan udfordre og sparre med de forretningsansvarlige, og samtidig kan omsætte tingene til brugbare løsninger.
Du bliver en del af Solars overordnede IT-afdeling, der består af mere end 100 medarbejdere, hvoraf 60 sidder i Vejen, nogle i Polen, Holland, Norge og Sverige.

Den rette kandidat har et indgående kendskab til O2C processerne og, SAP-modulerne SD og LE, og er i stand til at tilpasse og konfigurere modulerne i forhold til forretningens behov. Den daglige kommunikation med dine kolleger foregår på engelsk, hvorfor vi forventer, at du behersker dette flydende både i skrift og tale.

Som person har du en vindende personlighed, der kan møde folk på alle niveauer i øjenhøjde. Du er løsningsorienteret og brænder for komplekse opgaver, og du evner at have mange bolde i luften på samme tid. Du er teamplayer med en god samarbejdsevne, og så betyder det noget for dig, at levere i rette kvalitet til rette tid.

Du tilbydes et spændende, selvstændigt og udviklende job i en meget dynamisk organisation med plads til både faglig og personlig udvikling. Du bliver en del af et godt arbejdsmiljø, der er kendetegnet ved et højt ambitionsniveau med en uformel omgangstone. Løn og ansættelsesvilkår forhandles efter kvalifikationer.
Har du forudsætningerne for at løse denne opgave, og har du mod på nye udfordringer, så send din ansøgning mærket ”OC-0819” til job@comentum.dk. Har du spørgsmål til jobbet er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 73 62 90 00.