Lagerchef

  • Sønderjylland
  • Denne stilling er blevet besat

Vores kunde er inde i en rivende udvikling, og væksten ser ud til at fortsætte. Til at understøtte denne udvikling søger vi en lager- og logistikchef, der med reference til virksomhedens direktør kan tage ansvaret for alt vedr. virksomhedens lager- og logistikaktiviteter. Virksomhedens produkter distribueres til forskellige kundesegmenter i både ind- og udland. Virksomheden er beliggende i Sønderjylland.

Du leder et team på 4-5 mand og indgår selv i den daglige drift. Du får ansvaret for at tilrettelægge og gennemføre alle aktiviteter fra varen modtages til den videre distribueres til kunderne. Du får ansvaret for at motivere, lede og udvikle dine medarbejdere, så de i størst muligt omfang er selvkørende og ved, hvad de skal. Der lægges stor vægt på din evne til at gå foran og vise vejen, og vi søger en leder, der er et naturligt samlingspunkt med en udstråling, der skaber ro, trivsel og arbejdsglæde, og samtidig holder et højt aktivitetsniveau.

Den rette kandidat til jobbet kommer med + 5 års erfaring fra et tilsvarende job. Her har du succesfuldt formået at skabe en afdeling, der med stort engagement og høj kvalitet har evnet at få en masse fra hånden. Det er vigtigt at du kan samarbejde, og du vil indgå i et team af både ledere og medarbejdere, der sætter en ære i at tingene bliver gjort rigtigt og til tiden. Som person trives du med at have ansvaret, og indenfor for aftalte rammer er du selvkørende og finder selv løsninger på dagligdags opgaver og udfordringer.

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke så afgørende, men vi ser gerne at du har truckcertifikat. Derudover lægger vi vægt på, at du evner at tænke med i det flow du arbejder i, at du kan se forbedrings- og optimeringsmuligheder, og at du selv kan se, hvornår noget kalder på din opmærksomhed. Det kræver, at du arbejder systematisk og struktureret med dine opgaver, og at du evner hele tiden at have det store overblik. Endelig forventer vi, at du er en habil bruger at IT, og at du har erfaring med lager og logistiksystemer. Kendskab til NAV er en fordel.

Du tilbydes et spændende job i en virksomhed, hvor 2 dage sjældent er ens. Virksomheden vokser, og det giver hele tiden nye opgaver der skal løses. For den rette kandidat er der gode muligheder for både personlig, faglig og ledelsesmæssig udvikling. Omgangstonen er meget uformel og ligefrem, og der er plads til godt humør. Dine løn- og ansættelsesvilkår forhandles efter kvalifikationer.

Har du mod på nye udfordringer, og har du forudsætningerne for at løse denne opgave med succes, så send din ansøgning mærket ”LC-1221” til job@comentum.dk.  Har du spørgsmål til jobbet er du velkommen til at kontakte os på tlf. 21 75 90 00.