Kvalitetskoordinator

  • Fasterholt
  • Denne stilling er blevet besat
ISO 9001
Internal auditor

DOT A/S er markedsleder inden for varmforzinkning i Danmark. Virksomheden er inde i en meget positiv udvikling med øget forretningsomfang og indtjening, og hertil kan lægges, at man gennem de seneste par år har opkøbt et antal virksomheder. Det høje aktivitetsniveau stiller også øgede krav til indsatserne på kvalitetsområdet, og derfor søger vi en kvalitetskoordinator til hovedkontoret i Fasterholt. Du vil få reference til kvalitetschefen, og dit primære arbejdsområde vil relatere sig til aktiviteterne i Danmark.

Indholdet i jobbet spænder vidt, og vil indeholde opgaver ifm. implementering af nyt IT system til styring af ledelsessystemer, videreudvikling af kvalitetssystemet, planlægning og udførelse af interne audits, deltage ved eksterne audits samt medvirke i en række tværorganisatoriske projekter og den daglige drift i kvalitetsafdelingen. Du vil både få egne selvstændige opgaver, og indgå som en ressource for kvalitetschefen i en række af dennes opgaver. 

Den rette kandidat kommer med erfaring fra en tilsvarende stilling, hvor arbejdet med systemer og tværgående projekter fylder meget. Der stilles ikke formelle krav til din uddannelsesmæssige baggrund, men der lægges stor vægt på, at du har en opdateret viden inden for kvalitetsområdet – herunder ISO 9001 og gerne ISO 14001. Herudover forventer vi, at du er en erfaren bruger af IT, og at du har nemt ved at tilegne dig ny viden.

Som person er du åben og udadvendt, og du trives med mange kontaktflader. Du arbejder målrettet og struktureret med dine opgaver, og du er kendt for at levere kvalitet i dit arbejde. Du er god til at kommunikere, og du forstår dig på at kommunikere med kunder og samarbejdspartnere på en sådan måde, at ting, der kan være konfliktfyldte, lander i bedste forståelse. 

Du tilbydes et spændende og udviklende job i en organisation på vinderkurs. Omgangstonen er uhøjtidelig, og der er samtidig plads til, at man kan udvikle sig i jobbet. Løn og ansættelsesvilkår forhandles individuelt efter kvalifikationer. 

Har du mod på nye udfordringer og forudsætningerne for at løse opgaven, så send din ansøgning mærket ”KK-1218” til job@comentum.dk. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 73 62 90 00.