Konsulent, Comentum

  • Aabenraa
  • Denne stilling er blevet besat

At tiltrække de bedste kompetencer er en kerneydelse for Comentum – for på den måde at opfylde vores kunders ønsker og strategiske målsætninger.

Vi løser opgaver i en bred vifte af forskellige brancher, og på forskellige organisatoriske niveauer fra specialister og nøglemedarbejdere til direktører i mindre og mellemstore virksomheder. Som konsulent bliver det din opgave at sælge og gennemføre Search & Selection forløb i samarbejde med dine kunder. Du er selv udførende i hele forløbet fra den indledende kontakt til et samarbejde er etableret, og du følger de enkelte opgaver til de er vel afsluttet. Vi understøtter dig med erfarne Searchere, med administrativ back-up og vi giver dig adgang til veldokumenterede værktøjer og processer.

Vi ser gerne, at du med i bagagen har en videregående uddannelse og et refleksionsniveau, der gør dig i stand til at møde kunder på alle organisatoriske niveauer. Vigtigst er det dog, at du er analytisk og logisk velbegavet, og at du hurtigt kan sætte dig ind i forretningsmæssige og organisatoriske sammenhænge. Du skal evne at kombinere en god forretningsforståelse og målet om at indfri strategiske målsætninger, med de krav det stiller til de mennesker der skal levere resultaterne. Det rummer ofte en vis kompleksitet, og som konsulent er det i denne sammenhæng at du skal skabe værdi for dine kunder.

Du kan have forskellig tilgang til jobbet. Enten er du allerede konsulent og trænger til nyt input og nye udfordringer, eller også er du ny i branchen og har lyst til at udvikle dig i denne retning. Er du ny vil det være en forudsætning, at du har en baggrund indenfor salg af serviceydelser, og at du er god til at etablere, vedligeholde og udvikle relationer. Ligeledes lægger vi vægt på, at du har en god indlevelsesevne og gode sociale egenskaber. Vi lever af et godt omdømme og et godt netværk, og vi forpligter os til at vores kunder får så god en oplevelse hos os, at vi får langvarige relationer.

Du tilbydes et spændende job, der giver dig god indsigt i mange forskellige brancher og organisationer. Er du allerede konsulent og ønsker at bygge videre på din erfaring og dit netværk, får du mulighed for det, og er du ny i branchen hjælper vi dig på vej så du hurtigt er selvkørende. Løn og ansættelsesvilkår forhandles individuelt.

Ved du, at Mennesker driver verden, og har du lyst til at arbejde i en virksomhed med et stort netværk især i det private erhvervsliv! Og mener du, at du har den pondus der skal til for at lykkes i dette job! Så send din ansøgning mrk. ”KC-0817” til job@comentum.dk.

Har du spørgsmål til jobbet er du velkommen til at kontakte os på tlf. 73 62 90 00. Du kan få mere at vide om os på www.comentum.dk.