Jurist/Advokat, Sydbank

  • Aabenraa
  • Denne stilling er blevet besat

”Sydbank er sat i verden for at være en bank tæt på kunderne. Vi finder løsningerne der, hvor de er, hurtigt og effektivt. Vi bygger på relationerne mellem mennesker. Vi har fokus på det vigtige, nemlig bankdrift og sundt købmandskab. Gammeldags nærvær, ny teknologi – vi bruger det, der virker. Vi kender vores kunder og er tæt på dem med professionel rådgivning. Med de bedste samarbejdspartnere i ryggen skaber vi konkurrencekraft.

Lyder det som en bank, du har lyst til at være en del af? Og brænder du for jura? Så er du måske den nye kollega i juridisk afdeling i Aabenraa.

Vi søger en selvstændig og dygtig jurist (cand. jur.) eller advokat, som kan understøtte bankens forskellige forretningsområder. Med reference til den juridiske direktør og som en del af et stærkt team af jurister kommer du til at spille en central rolle i den fortsatte positive udvikling af den juridiske afdeling. Afdelingen består af 8 advokater og 2 sekretærer, og sammen har I ansvaret for at yde engageret og kompetent rådgivning til hele banken.

Dine opgaver vil bestå af alsidig juridisk rådgivning af dine kolleger i banken og juridisk behandling af bl.a. ankenævnssager og retssager, og du vil få mulighed for at deltage i tværorganisatorisk projektarbejde, hvor du besidder den juridiske kompetence. Herudover vil du indgå i den daglige servicering af de henvendelser og forespørgsler afdelingen modtager. Opgaverne vil variere i størrelse og kompleksitet, og du vil komme i berøring med mange forskellige dele af bankens forretningsområder.

Du har en uddannelsesmæssig baggrund som cand.jur. og du har +3 års erfaring som jurist eller erfaring som advokat. Du er velfunderet indenfor formueret, og har du kendskab til finansiel virksomhed er det en fordel. Din praktiske erfaring har du formentlig fra enten en virksomhed eller et advokatkontor.

Som person er du forretningsorienteret og ambitiøs, og du har en systematisk og struktureret arbejdsmetode. Du evner at samarbejde på alle organisatoriske niveauer, og du har en let og umiddelbar tilgang til dine kolleger og samarbejdspartnere. Da arbejdsmængden kan variere, lægges der vægt på din evne til at håndtere mange samtidige opgaver, uden at tabe overblikket.

Du tilbydes et spændende, afvekslende og udviklende job i et område, hvor den faglige sparring og udvikling går hånd i hånd med et uformelt arbejdsklima, hvor der er plads til humor og godt humør. Løn og ansættelsesvilkår forhandles individuelt efter kvalifikationer.

Har du mod på nye udfordringer, og har du forudsætningerne for at udfylde denne rolle, så send din ansøgning mrk. ”JU-0118” til job@comentum.dk. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 73 62 90 00. Vores kunde vil først blive orienteret om din henvendelse efter forudgående aftale med dig.