Junior Risk Manager

Vores kunde er en førende kapitalforvalter indenfor sit område. Virksomheden er inde i en meget positiv udvikling og udbygger derfor nu organisationen og tilfører Middle Office funktionen yderligere ressourcer. Virksomhedens kunder er internationale og institutionelle kunder, og virksomheden konkurrerer med de største internationale aktører indenfor kapitalforvaltning. Dette stiller høje krav til kandidatens kompetencer indenfor finansielle produkter og interesse for udviklingen af de finansielle markeder. Virksomheden har dansk hovedsæde vest for Storebælt.

I virksomhedens Middle Office har man rollen som 2. line of defense. Heri ligger, at man kontrollerer og overvåger, at kollegerne i de operationelle roller overholder de investment guidelines, der er aftalt med kunderne, og at værdiopgørelser og risikovurderinger er korrekt udførte. Endvidere har man ansvar for at overvåge og indberette afvigelser, og afdelingen er ofte projektdeltager i diverse projekter der kræver viden indenfor Risk Management. I jobbet får du bred vifte af opgaver, der strækker sig fra daglige driftsopgaver til udvikling af nye processer og metoder. Du vil endvidere skulle arbejde med at håndtere store mængder af data. Du indgår i et nyetableret team på 4 medarbejdere og du refererer til selskabets COO.

Du har en uddannelsesmæssig baggrund som cand.merc. fin. eller tilsvarende. Alternativt har du en uddannelse inden for IT med finansielle fag som tilknytning. Vi ser gerne at du har kendskab til finansielle produkter, og har du kendskab til og indsigt i de finansielle markeder, er det en fordel. Du er en rutineret bruger af IT, og du evner at kode i forskellige sprog, herunder gerne SQL. Endelig behersker du engelsk flydende i skrift og tale.

Som person er du analytisk og logisk særdeles velbegavet. Du er ambitiøs, målrettet og resultatorienteret, og du er selvigangsættende med et stort drive. Du evner både at arbejde selvstændigt og at indgå som en del af et team. Du er professionel og stiller høje krav til dig selv, og du trives med at blive udfordret af de bedste i branchen. Du har en god personlig fremtoning, og du har stærke kommunikative evner, både på dansk og på engelsk.

Du tilbydes et spændende, og udviklende job i en virksomhed i stærk vækst, og med udsigt til at gøre endnu større landvindinger. Der er tale om en organisation med en uformel omgangstone i et internationalt miljø. For den rette kandidat vil der være gode muligheder for både personlig og faglig udvikling. Løn og ansættelsesvilkår forhandles individuelt.

Har du mod på nye udfordringer, og har du forudsætningerne for at løse denne opgave, så send din ansøgning mrk. ”RM-0519” job@comentum.dk.

Comentum står gerne rådighed med yderligere oplysninger. For yderligere oplysninger er du velkommen til at henvende dig til indehaver Henrik Nielsen på telefon 3046 2858. Alle henvendelser behandles fortroligt og videregives kun til vores kunde efter forudgående aftale.