Indkøbschef

  • Sydjylland
  • Denne stilling er blevet besat

Vores kunde er en større virksomhed beliggende i Syddanmark. Virksomheden er inde i en meget spændende udvikling, og til at understøtte denne rejse, søger vi i en Indkøbschef. Indkøbsafdelingen er personalemæssigt forholdsvis stor, hvorfor ledelse fylder en del i jobbet, men du vil også selv deltage i den daglige drift. Du får reference til den adm. direktør.

Den indkøbsorganisation du får ansvaret for, har et samlet indkøb på DKK 1 mia. og sourcer varerne fra mange forskellige lande. Du får ansvaret for en række strategiske samarbejdspartnere, med hvem du selv deltager i forhandlinger og sikrer, at aftalerne kommer i hus og at samarbejdet fungerer. Derudover er det dit ansvar at lede, motivere og udvikle din organisation, og dine ansvarsområder spænder over kategoriansvar, indkøb, indkøbskoordinering og produktansvar.

Du vil få et tæt samarbejde med salgsorganisationen i f.m. udvikling af koncepter og kampagner, og du vil tværorganisatorisk spille sammen med en række øvrige funktioner i koncernen. Din dagligdag vil rumme både taktiske og operationelle opgaver, og du bliver en del af et erfarent, velfungerende lederteam.

Den rette kandidat til jobbet har +5-10 års erfaring fra en tilsvarende stilling. Udover generel kommerciel erfaring med indkøb- og produkt management ser vi gerne, at du har erfaring med tværorganisatorisk projektarbejde, hvor du både leder og indgår i forskellige fora. Du er en erfaren leder, der trives med og naturligt tager ansvaret, og som ser værdien i at bygge teams, der leverer i fællesskab og spiller hinanden gode.

Du har formentlig en kommerciel uddannelse på kandidatniveau, alternativt har du en mellemlang uddannelse kombineret med praktisk erfaring. Det vigtigste er, at du har en opdateret viden og værktøjskasse, der gør dig i stand til at løse opgaverne i samarbejde med højt specialiserede kolleger indenfor forskellige forretningsområder.

Som person har du et vindende væsen, og du har nemt ved at sætte en klar retning. Du formår at løfte et team og skabe trivsel og arbejdsglæde, samtidig med at I får skabt synlige og målbare resultater. Du er en god købmand, du har tæft for at bygge tætte relationer. Du har øje for hvad kunderne efterspørger både her og nu og på den lidt længere bane, og du formår at få det omsat til gode strategiske samarbejder med leverandørerne, og dermed en værdiskabelse for forretningen. Du er både målrettet og resultatorienteret, og du er en teamplayer.

Du tilbydes et spændende og udfordrende job med plads til både personlig, faglig og ledelsesmæssig udvikling. Virksomheden har en meget uformel omgangstone, og det gode arbejdsmiljø og kollegiale sammenhold vægtes højt. Løn og ansættelsesvilkår forhandles individuelt efter kvalifikationer.

Har du mod på nye udfordringer, og har du forudsætningerne for at løse denne opgave, så send din ansøgning mærket ”IC-0323” til job@comentum.dk. Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte os på tlf. 3046 2858.