Financial Controller

  • Sydjylland
  • Denne stilling er blevet besat

Financial Controller – gerne med lederpotentiale

Vores kunde er en større børsnoteret finansiel virksomhed, der er underlagt sektorens regulering for SIFI-institutter. Forretningen er i vækst og stadig udvikling samtidig med, at sektoren undergår en masse spændende forandringer. Til at understøtte denne udvikling søger vi en ambitiøs Financial Controller til Økonomifunktionen, der samlet beskæftiger 22 medarbejdere.

Med reference til selskabets Økonomidirektør vil du indgå i et stærkt controller-team på 6 kolleger. Dine primære arbejdsopgaver vil være controlling af forretningen, med særligt fokus på udarbejdelsen af måneds, kvartals-, halvårs- og helårsrapportering. Derudover vil du arbejde med optimering af arbejdsprocesser, sparring om lovgivning på området og implementering af ledelsesinformation. Du skal vedligeholde og videreudvikle eksisterende metoder og sikre, at den løbende overvågning og sparring også fremadrettet er tilstrækkelig, retvisende og værdiskabende. Derudover vil du indgå i en række ad-hoc opgaver, der kan have tværorganisatoriske og eksterne berøringsflader.

Vi forventer, at du har en videregående økonomisk uddannelse som f.eks. HD-R, Cand. merc. Aud. eller tilsvarende. Din praktiske erfaring har du hentet fra en tilsvarende stilling enten i en større virksomhed eller som revisor. Vi forventer, at du har en opdateret viden indenfor området, og derudover er du lærenem og hurtig til at tilegne dig ny viden. Du er en erfaren bruger af IT, og har du kendskab til IFRS vil det være en fordel, men det er ikke et krav.

Som person er du ambitiøs og målrettet. Du er analytisk stærk, og evner meget hurtigt at komme ind til sagens kerne; også i komplekse opgaver. Du sætter en ære i at levere høj kvalitet til aftalt tid, og du ser denne mulighed som et godt afsæt i din videre karriere, som måske rummer ønsket om at blive leder. Du arbejder struktureret med dine opgaver, og du evner både at arbejde selvstændigt med dine opgaver og samtidig indgå i et tæt samarbejde med dine kolleger.  Endelig formår du at have mange bolde i luften uden at miste overblikket, og når det er nødvendigt, kan du lave en skarp prioritering.

Du tilbydes et attraktivt job med gode personlige og faglige udviklingsmuligheder i en virksomhed drevet af sunde værdier og godt købmandskab. Kulturen bærer præg af dialog og åbenhed, og der lægges vægt på et godt arbejdsmiljø og det gode samarbejde. Ansættelsesvilkår forhandles individuelt efter kvalifikationer på et attraktivt niveau.

Har du mod på nye udfordringer og har du forudsætningerne for at skabe succes i dette job, så send din ansøgning mrk. ”FC-0622” til job@comentum.dk. Du er også velkommen til at kontakte os for yderligere oplysninger om jobbet på 2973 4542.