Financial Controller

  • Bolderslev
  • Denne stilling er blevet besat

Kohberg Bakery Group A/S er det største danskejede bageri og bager alle typer af friske brød og frostvarer. Bageriet leverer brød til alle døgnets måltider, uanset om der er brød på morgenbordet, i madpakken, til middag eller natmad. Med sloganet ”Vi er bagere” sætter bageriet ikke kun fokus på de 80 uddannede bagere, men på hele virksomhedens passion for brød – uanset hvilken funktion de varetager, har Kohbergs medarbejdere et hjerte, der banker for godt brød og fødevarer, og alle har deres vigtige andel i, at bageriet leverer kvalitetsbrød.

Der er en stolthedsfølelse og generelt en høj anciennitet blandt de ca. 450 medarbejdere fordelt på tre bagerier i Danmark (Bolderslev, Taastrup og H.C. Andersen Bagergården i Haderslev). Kerneværdierne er passion, nærvær, ansvarlighed, teamorientering og forandringsparathed. Kulturen i virksomheden er jordnær, og der bliver lyttet til kunderne. Nye brødtyper og koncepter udvikles kontinuerligt med stort fokus på kvalitet gennem hele værdikæden. Kohberg Bakery Group omsætter for ca. 800 mio. kr. årligt.

Med reference til selskabets CFO søger vi en Financial Controller, der vil indgå i et stærkt team på 6 kolleger. Dine primære arbejdsopgaver vil være controlling af forretningen, indledningsvist med særligt fokus på salgssiden, men også med mulighed for at arbejde bredere. Du skal vedligeholde og videreudvikle eksisterende metoder og sikre, at den løbende overvågning og sparring også fremadrettet er tilstrækkelig, retvisende og værdiskabende. Derudover vil du indgå i udarbejdelsen af månedsrapportering, Øko-regnskab, afvigelsesrapportering med handleplaner og udarbejdelse af og opfølgning på budgetter.

Vi forventer, at du har en videregående økonomisk uddannelse som f.eks. HD-R, Cand. merc. Aud. eller tilsvarende. Din praktiske erfaring har du hentet fra en tilsvarende stilling enten i en produktionsvirksomhed eller som revisor. Vi forventer, at du har en opdateret viden indenfor området, og derudover er du lærenem og hurtig til at tilegne dig ny viden. Du er en erfaren bruger af IT, og har du kendskab til opsætning af rapportering i BI-værktøjer og præsentationer, så du kan formidle styrings- og beslutningsgrundlag til ledelsen, vil det være en fordel.

Som person er du ambitiøs og målrettet. Du er analytisk stærk, og evner meget hurtigt at komme ind til sagens kerne; også i komplekse opgaver. Du sætter en ære i at levere høj kvalitet til aftalt tid, og du ser denne mulighed som et godt afsæt i din videre karriere. Du arbejder struktureret med dine opgaver, og du evner både at arbejde selvstændigt med dine opgaver og samtidig indgå i et tæt samarbejde med dine kolleger. Endelig formår du at have mange bolde i luften uden at miste overblikket, og når det er nødvendigt, kan du lave en skarp prioritering.

Du tilbydes et attraktivt job med gode personlige og faglige udviklingsmuligheder i en veldrevet og velkonsolideret virksomhed. Ansættelsesvilkår forhandles individuelt efter kvalifikationer på et attraktivt niveau.

Har du mod på nye udfordringer og har du forudsætningerne for at skabe succes i dette job, så send din ansøgning mrk. ”FC-0421” til job@comentum.dk. Du er også velkommen til at kontakte os for yderligere oplysninger om jobbet på 7362 9000.

Læs mere om Kohberg: www.kohberg.dk. Kom helt ind i Kohbergs univers og hverdag i podcastserien ”BAG om Brød”: https://www.kohberg.dk/bag-om-broed-podcast-der-gaar-taet-paa-kohberg