Financial Assistant

  • Anonym
  • Denne stilling er blevet besat

Vores kunde er en større dansk international virksomhed, der inden for sit forretningsområde har en markedsledende position. Virksomheden er inde i en særdeles positiv udvikling, og forventer yderligere vækst i de kommende år. Til at understøtte denne udvikling, og til at løfte en række nytilførte opgaver er der behov for flere kompetente ressourcer.

Med reference til selskabets Accounting Manager søger vi en Financial Assistant, der vil indgå i et stærkt team på 7 kolleger. Dine primære arbejdsopgaver vil være bogføring af leverandørfakturaer, deltage i udarbejdelse af måneds- og årsafslutning, bogføring og afstemning af kreditkortsalg, opfølgning på fakturagodkendelse og løbende ad hoc-opgaver. Der arbejdes løbende på at automatisere arbejdsopgaver, så dit fokus vil også være på at udvikle de nuværende processer, man arbejder med.

Vi forventer, at du har en uddannelse som økonomiassistent eller bogholder. Din praktiske erfaring har du hentet fra en tilsvarende stilling – eller som revisorassistent. Vi forventer, at du har en opdateret viden indenfor området, og at du er lærenem og hurtig til at tilegne dig ny viden. Du er en erfaren bruger af IT, gode kompetencer i Excel og har du kendskab til SAP, er det en fordel. Koncernsproget er engelsk, som vi forventer at du kan begå dig på i skrift og tale på et fornuftigt niveau.

Som person er du struktureret og målrettet. Du arbejder med systematik i dine opgaver, og evner at have mange bolde i luften uden at miste overblikket. Du sætter en ære i at levere høj kvalitet til aftalt tid, og du trives med at have faste deadlines. Du evner både at arbejde selvstændigt med dine opgaver og samtidig indgå i et tæt samarbejde med dine kolleger.

Du tilbydes et attraktivt job med gode personlige og faglige udviklingsmuligheder i en veldrevet og velkonsolideret virksomhed. Omgangstonen er uformel og uhøjtidelig, og der lægges vægt på et godt arbejdsmiljø. Løn- og ansættelsesvilkår forhandles individuelt efter kvalifikationer.

Har du mod på nye udfordringer og har du forudsætningerne for at skabe succes i dette job, så send din ansøgning mrk. ”FS-0621” til job@comentum.dk. Du er også velkommen til at kontakte os for yderligere oplysninger om jobbet på 21 75 90 00.