Fabrikschef

  • Vildbjerg
  • Denne stilling er blevet besat
Udvikling og optimering

DOT A/S er markedsleder inden for varmforzinkning i Danmark. Virksomheden er inde i en meget positiv udvikling med øget forretningsomfang og indtjening, og hertil kan lægges, at man gennem de seneste par år har opkøbt et antal virksomheder. Til at lede fabrikken i Vildbjerg søger vi en moderne leder, der kan løfte fabrikken til det næste niveau. Du vil få reference til den adm. direktør og indgå i virksomhedens ledergruppe. I samarbejde med den salgsansvarslige får du tillige det daglige ansvar for at lede de samlede aktiviteter i Vildbjerg.

Jobbet rummer ansvaret for varemodtagelse, produktion, vedligehold og investeringer, og dit fokus vil være på hele tiden at forbedre og optimere fabrikken. Der er lige dele fokus på produktions flow og proces, og den tekniske kompetence og forståelse, der skal til for at drive tingene. Du får det økonomiske ansvar for fabrikken. Fabrikken beskæftiger ca. 100 mand i 3 skift, og foruden 4 mellemledere har du 3 vedligeholdelsesmedarbejdere i reference. Foruden at betjene egne kunder i lokalområdet, indgår fabrikken som en del af koncernens samlede kapacitet, hvor man udveksler gods, der med fordel kan forarbejdes på andre fabrikker.

Den rette kandidat til jobbet rummer ledererfaring fra en industriel produktionsvirksomhed – måske som produktionschef fra en underleverandør – og gerne en teoretisk baggrund som maskinmester eller tilsvarende. På det tekniske område kan du fordybe og og gå i detaljen når det er krævet. Du har sikkert nogle års erfaring fra en tilsvarende stilling, og har ambitioner om at udvikle dig yderligere.

Som person er du moden med et godt overblik, og du rummer en naturlig gennemslagskraft. Du har en god økonomisk indsigt og en meget forretningsorienteret tilgang til ledelse. Du er en erfaren bruger af IT, og du har en opdateret viden om LEAN og produktionsledelse generelt. Du er god til mennesker, og din ledelsesstil bærer præg af dialog og åbenhed, så du får ledere og medarbejdere til at løfte og tage ansvar. Når det er nødvendigt, kan du skære igennem, men i udgangspunktet har du fokus på at få dit hold til at lykkes. Du trives med at blive målt på dine indsatser, og du er vant til at tænke i udvikling og forbedring af det bestående.

Du tilbydes et spændende og udviklende job i en organisation på vinderkurs. Omgangstonen er uhøjtidelig, og der er samtidig plads til, at man kan udvikle sig i jobbet. Løn og ansættelsesvilkår forhandles individuelt efter kvalifikationer.

Har du mod på nye udfordringer og forudsætningerne for at løse opgaven, så send din ansøgning mærket ”FC-1019” til job@comentum.dk. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 73 62 90 00.