Erhvervskonsulent med ambitioner

  • Århus
  • Denne stilling er blevet besat
”Alle har ret til et fedt køkken” – eller job

Med sine tre butikker er Kvik i Århus, en succesfuld franchise af Kvik kæden. De har gennem de seneste år skabt sig et solidt økonomisk fundament, samt et godt omdømme blandt kunderne i Østjylland.
Virksomheden er inde i en meget positiv udvikling, med øget forretningsomfang og en styrket position i Jylland. Med en stigende interesse og øget antal erhvervskunder i porteføljen, samt et generelt stort uforløst potentiale i segmentet, ønsker man nu et større strategisk fokus på området

I samarbejde med direktøren vil det blive din opgave, som Erhvervskonsulent at stå i spidsen for at etablere salg af køkkenløsninger til små og mellemstore erhvervskunder, som et selvstændigt forretningsområde. Med struktureret og målrettet salgsindsatser, vil du udvikle eksisterende kunder, samt opsøge nye muligheder. Du vil være primus motor i alle salgsfremmende aktiviteter, der retter sig mod dit forretningsområde.
Afhængig af din geografiske placering, vil du få din daglige gang i Egå eller Tilst.

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men vi forestiller os, at du er handelsuddannet – måske suppleret med en god teknisk indsigt. Dog forventer vi en solid erfaring med erhvervssalg indenfor beslægtede brancher. Den ideelle kandidat kommer med erfaring fra et tilsvarende job, med fokus på indretning samt salg af køkken og badmiljøer til erhvervskunder.

Som person er du kendetegnet ved at være proaktiv med et stort drive, hvor du finder tilfredsstillelse i at lykkes med det opsøgende salg. Du er åben og udadvendt, og du har nemt ved at skabe nye relationer.
Vi forventer, at du både kan agere på egen hånd og samtidig indgå som en del af et team.

Du tilbydes et spændende og udviklende job, i en organisation der netop har taget hul på en ny vækstrejse. Du vil indgå i en ung og ambitiøs organisation, hvor trivsel og resultatdannelse vægtes højt. Løn og ansættelsesvilkår forhandles individuelt efter kvalifikationer. For den rette kandidat kan medejerskab på sigt, komme på tale.

Har du mod på nye udfordringer, og har du forudsætningerne for at løse denne opgave, så send din ansøgning mærket ”ES-1019” til job@comentum.dk. Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 73 62 90 00.