Erfarne Udviklere, Sydbank A/S

  • Overalt
  • Denne stilling er blevet besat

I Sydbank anses data som et aktiv, der understøtter opnåelsen af forretningens målsætninger i relation til kundevendte multikanalog crm-løsninger, og i relation til optimering og effektivisering af processer.

Til at understøtte Sydbanks BI & Datawarehouse afdeling, der blandt andet har ansvaret for bankens data warehouse-platform og udvikling af business intelligence-løsninger til forretningen, søger vi erfarne udviklere. Som udvikler vil dine opgaver spænde vidt – fra at være tovholder på design og udvikling af et fremtidigt datafundament til brug for bankens mange forretningsvendte løsninger og applikationer til at deltage i større udviklingsopgaver centreret omkring data, samt periodisk at være teamleder for et mindre team af udviklere. Derudover vil du deltage i daglige driftsopgaver af den eksisterende platform og BI-løsninger.

Den rette kandidat har +3 års erfaring med udvikling, design og arkitektur inden for data warehouse eller business intelligence – gerne i den finansielle sektor. Du har erfaring med programmering i SQL 2014/2016 – særligt SSIS, SSAS og SSRS. Du er fagligt opdateret med den nyeste viden om udviklingen indenfor området, og du er nysgerrig på hele tiden at tilegne dig ny viden. Du har en relevant længerevarende uddannelse som f.eks. datalog, matematiker eller økonom.

Som person er du analytisk stærk med en god forretningsforståelse. Du arbejder struktureret, er god til at planlægge din tid og træffe beslutninger. Du evner at arbejde selvstændigt med dine opgaver og samtidig indgå i et tæt samarbejde med dine kolleger.

Du tilbydes et spændende, udfordrende og afvekslende job i en fremadrettet organisation med et højt kvalitets- og ambitionsniveau. Et godt arbejdsmiljø, der er karakteriseret ved frihed under ansvar og en uformel omgangstone. Der er gode muligheder for at afprøve og udvikle dine faglige og personlige kompetencer indenfor området. Løn og ansættelsesvilkår forhandles individuelt efter kvalifikationer.

Har du mod på nye udfordringer, og har du det der skal til at løse denne opgave, så send din ansøgning mærket ”EU-1017” til job@comentum.dk.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte os på tlf. 73 62 90 00. Vi behandler din henvendelse fortroligt, og aftaler et evt. videre forløb med dig inden vi videreformidler din henvendelse.