Entreprisechef, Region midt

  • Uldum

Peab Asfalt A/S søger en erfaren og kompetent entreprisechef til Region Midt med base i Uldum.

 

Du tilbydes en udfordrende stilling med det overordnede ledelsesansvar for planlægning og udførsel af entrepriser i region midt. Ledelsesmæssigt får du ansvaret for 4 entrepriseledere og 5 asfalthold med i alt 40-50 timelønnede, der i det daglige ledes af formænd.

Du er ansvarlig for planlægningen og udførelsen af asfaltentrepriser i samarbejde med entrepriseledere og formænd. Er det nødvendigt, bliver du selv operationel og bidrager med din tekniske sparring og din egen erfaring. De større projekter er du tæt på så du sikrer, at de holder rammerne for både økonomi, tidsforbrug kvalitet og arbejdsmiljø.

Som Entreprisechef får du ansvaret for at lede, motivere og udvikle dine medarbejdere. Du er bevidst om, at god entrepriseledelse handler om at være foran i opgaverne, og sådan leder du også dit team. Dit fokus er en forretningsorienteret tilgang med kunden i centrum, og målet er at fastholde og udvikle forretningen.

Du har en uddannelsesmæssig baggrund som diplomingeniør, alternativt en anden teknisk uddannelse, og du har en opdateret viden om entreprise- og aftaleret. Erfaringsmæssigt kommer du med en baggrund fra entreprenørbranchen, og har min. 5 års erfaring fra en lignende stilling.

Du refererer direkte til Regionschefen i Midt og bliver en del af en velfungerende ledergruppe, hvor du indgår i såvel regionsledelsen og i virksomhedens bredere ledergruppe. Vi lægger vægt på samarbejde og hjælper hinanden i mål med et smil på læben.

Som person har du et vindende væsen, og er i stand til at samarbejde med andre – som du møder i øjenhøjde. Du kommunikerer direkte, og du er en naturlig holdnings- og værdibærer. Din lederstil er moderne og er kendetegnet ved, at du er åben for dialog og sparring, og at du udvikler dine medarbejdere ved at lade frihed og ansvar gå hånd i hånd.

Du er forhandlingsvant, du har gennemslagskraft, og du er en god købmand. Du er målrettet og resultatorienteret, og du arbejder systematisk og struktureret med dine opgaver.

Vi tilbyder en spændende og udviklende stilling, i en moderne og attraktiv virksomhed med gode udviklingsmuligheder og fokus på et godt arbejdsmiljø. Kulturen er resultatorienteret, uformel og ligefrem.

Løn- og ansættelsesvilkår forhandles individuelt efter kvalifikationer.

Comentum varetager rekrutteringsprocessen.

Ansøgningerne behandles løbende.

Brænder du for stillingen, så ser vi frem til at høre fra dig hurtigst muligt. Send din ansøgning og CV mærket ”EC-0821” til job@comentum.dk.

Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Regionschef Lars Sabroe på tlf. 21 41 20 91- alternativt er du også velkommen til at kontakte Comentum på tlf. 21 75 90 00.

For at ansøge til dette job send dine informationer til job@comentum.dk