Disponent

  • Fasterholt
  • Denne stilling er blevet besat

Part loads i Danmark, Sverige og Nordtyskland

DOT A/S er markedsleder indenfor varmforzinkning i Danmark, og er inde i en meget positiv udvikling med øget forretningsomfang og øget indtjening. Til logistikafdelingen i Fasterholt søger vi derfor en ny disponent.

Som disponent bliver du en del af logistikteamet, der er ansvarlig for den daglige disponering af biler til og fra virksomhedens fabrikker i Vildbjerg og Fasterholt. Du vil have den daglige kontakt med kunder, vognmænd, chauffører samt kolleger på de øvrige fabrikker. Endvidere bliver det også din opgave, i samarbejde med læssepersonale og chauffører, at omkostningsstyre og bil-optimere og dermed være med til sikre maksimal udnyttelse af ressourcerne.

Den rette kandidat har erfaring enten som chauffør og/eller disponent, gerne med branchekendskab, og har derfra en god geografisk forståelse. Du er opdateret på hvad der sker i logistikverdenen, samt på de processer der anvendes. Du er en habil bruger af IT, og har erfaring med Office pakken.

Som person er du proaktiv og besidder et godt købmandskab. Du er god til at kommunikere og evner at skabe, udvikle og fastholde relationer internt såvel som eksternt. Du arbejder med systematik og struktur, og er i stand til at træffe nødvendige beslutninger og udvise dømme- og handlekraft baseret på sund fornuft og dine tidligere erfaringer.

Du tilbydes et spændende og alsidigt job, med stor indflydelse på egne opgaver fra start til slut. Omgangstonen er uformel og der er plads til nytænkning og gode udviklingsmuligheder. Løn og ansættelsesvilkår forhandles individuelt efter kvalifikationer.

Har du mod på nye udfordringer og forudsætningerne for at løse opgaven, så send din ansøgning mærket ”DI-1021” til job@comentum.dk. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 21 75 90 00 eller 30 46 28 58.

DOT A/S, der har hovedkontor i Fasterholt og afdelinger i Vildbjerg, Stilling, Ferritslev og Køge samt datterselskab i Sverige, er en moderne virksomhed inden for varmforzinkning, metallisering og maling. Virksomheden beskæftiger i alt ca. 400 medarbejdere i Danmark og ca. 110 medarbejdere i Sverige. Du kan se mere om DOT A/S på www.dot.dk.