Data Protection Officer

  • Aabenraa
  • Denne stilling er blevet besat

Har du særlig kompetence inden for persondataretten og ser du den kommende Persondataforordning som en spændende udfordring? Så har du mulighed for at blive Sydbanks DPO. 

Som bankens ny DPO får du ansvaret for at rådgive direktionen og forretningsledelsen om alle forhold, der bliver påvirket af den ny persondataforordning. Organisatorisk vil du indgå i bankens Compliance-funktion, og som led i den uafhængige varetagelse af jobbet, vil du rapportere direkte til bankens direktion. 

Din opgave bliver i indledningen at indgå som en del af et større tværorganisatorisk projekt, der involverer mange af bankens funktionsområder. Projektet lægger grundstenene til, hvordan Persondataforordningen skal forstås og arbejdes med i banken, og sikrer at initiativer sættes i gang. Når den ny forordning er implementeret og sat i drift i maj 2018, bliver du den uafhængige rådgiver og kontrolfunktion på området. Dine opgaver efter maj 2018 vil omfatte risiko- og konsekvensanalyser, at udføre intern kontrol efter tilsynets retningslinjer og indgå i løbende projektopgaver i f.m. ændret eller ny databehandling i banken. Der er tale om en nyoprettet stilling, hvorfor du i stort omfang selv vil være med til at definere rammerne.

Vi ser gerne at du har en uddannelsesmæssig baggrund som cand.jur., cand. merc. jur. eller tilsvarende, og at du har en særlig interesse og forståelse for sammenhængen mellem forretningens drift og den understøttende IT. Derudover forventer vi, at du har erfaring med eller interesse for databeskyttelsesret og IT-sikkerhed.

Som person er du energisk og engageret, og du kan både indgå i samarbejdende teams og arbejde på egen hånd. Derudover må du have lyst og evne til at indgå i projektarbejde. Du arbejder målrettet og struktureret, og du evner at bevare overblikket, også når der er mange bolde i luften.

Du tilbydes et spændende og udviklende job i en ambitiøs organisation, der er kendetegnet ved en åben og inspirerende samarbejdsform, hvor omgangstonen er meget uformel. Du vil få mulighed for både faglig og personlig udvikling, og du vil naturligvis blive tilbudt en DPO uddannelse.

Har du forudsætningerne for at løse denne opgave, og har du mod på nye udfordringer, så send din ansøgning mærket ”DPO-0617” til job@comentum.dk. Har du spørgsmål til stillingen er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 73 62 90 00.

Du kan få mere at vide om Sydbank og Sydbanks værdigrundlag på www.sydbank.dk.