Data Analytiker

  • Grindsted
  • Denne stilling er blevet besat

GEV er et af de førende multiforsyningsselskaber i Region Syddanmark, der forsyner lokale kunder med el, vand, varme og fibernet til konkurrencedygtige priser. Vi samarbejder med andre forsyningsvirksomheder, hvor det fremmer udviklingen som konkurrencedygtig helhedsleverandør i forsyningsområdet.

Som led i den fortsatte udvikling af forretningen og den service man yder kunderne, søges nu en data analytiker. Det bliver dit ansvar i samarbejde med dine kolleger, at understøtte ledelsen og de forskellige forretningsområder med viden hentet fra de data, man har fra forretningen. Herigennem skal du medvirke til at højne niveauet af indsigt i forretningen, og medvirke til at skabe mere viden som baggrund for de beslutninger, der træffes.

GEV besidder en stor mængde data – mange leveret af forskellige leverandører – som samles i egen database. Der ligger en stor opgave i at hjemtage disse data og sikre, at de er korrekte. Herfra bearbejdes data på forskellig vis, hvor udgangspunktet er at trække data ud via SQL. Der opbygges forskellige former for rapportering som visualiseres ved hjælp af Dashboards, Excel regneark og på sigt Power BI. Med disse værktøjer, bliver det din opgave at bygge bro imellem det forretningen efterspørger, og de data du er med til at gøre tilgængelige. Herudover vil du deltage i en række øvrige administrative opgaver i back office, i samarbejde med dine øvrige kolleger. Du vil få reference til administrationschefen.

Vi forestiller os, at du har en uddannelsesmæssig baggrund som datateknikker eller datalog og meget gerne en baggrund fra forsyningssektoren. Alternativt er du relativt nyuddannet kandidat med mod på at kaste dig ud i et job, som kan være med til at udvikle både GEV og dig selv. Vi tager for givet, at du har erfaring med kode, udsøge og rette data i SQL-database, og at du ved noget om udvikling og opsætning af front-end løsninger. Derudover ser vi gerne, at du har stærke kommunikative evner, som gør dig i stand til både at tale en brugers og en teknikers sprog. 

Som person er du analytisk stærk, og du besidder en god forretningsforståelse. Du evner hurtigt at skabe dig et overblik og at komme ind til sagens kerne. Du er en teamplayer, der også kan på egen hånd, og du er kendt for at levere god kvalitet i dine løsninger. Vi forventer, at du er en god afslutter, der får tingene gjort færdige inden for de aftalte rammer. Endelig ser vi gerne, at du smitter med dit gode humør og din positive tilgang til både jobbet og dine kolleger.

Du tilbydes et spændende og udviklende job, i en virksomhed der er kendetegnet ved et godt arbejdsmiljø. Der er tale om en branche der undergår store forandringer – og flere er på vej, hvilket er med til at give dig en spændende og udfordrende hverdag. Løn- og ansættelsesvilkår forhandles individuelt efter kvalifikationer. 

Har du mod på nye udfordringer, og har du forudsætninger for at løse denne opgave, så send din ansøgning mærket ”DA-0318” til job@comentum.dk. Har du spørgsmål til jobbet er du velkommen til at kontakte os på tlf. 73 62 90 00