Credit Manager

  • Jylland
  • Denne stilling er blevet besat

Vores kunde er en større dansk international virksomhed, der inden for sit forretningsområde har en markedsledende position. Virksomheden er inde i en særdeles positiv udvikling, og forventer yderligere vækst i de kommende år. Til at understøtte denne udvikling søger vi en Credit Manager, der kan videreudvikle området indenfor kreditgivning og sikre, at man er klar til yderligere vækst.

Du får reference til virksomhedens økonomidirektør, og din opgave bliver at lede, motivere og udvikle et team på 7 personer. Du får ansvaret for at løfte rammerne og processerne indenfor kreditgivning til det næste niveau, så kreditpolitikken og den daglige håndtering er up to date og understøtter ønsket om yderligere vækst. Kreditgivning er en af konkurrenceparametrene i samhandlen med kunderne, så både internt og eksternt er der stort fokus på området. Udover at have ansvaret for rammer og processer og den daglige drift af området, vil du også selv være involveret i at indgå aftaler med de større kunder.

Vi forventer, at du har en videregående økonomisk uddannelse som f.eks. HD-R/F, Cand.merc. eller tilsvarende. Din praktiske erfaring har du hentet fra en tilsvarende stilling i en virksomhed med internationale berøringsflader, eller fra anden sammenlignelig kreditfaglig baggrund. Alternativt har du erfaring som Financial Controller med ønske om at udvikle dig yderligere indenfor kreditområdet. Har du ledererfaring er det en fordel, men for den rette kandidat kan dette også være det første lederjob.

Som person er du ambitiøs og målrettet. Du har en vindende personlighed og en naturlig gennemslagskraft. Du er analytisk stærk, og evner meget hurtigt at komme ind til sagens kerne – også i komplekse opgaver. Du arbejder struktureret med dine opgaver, og du evner både at arbejde selvstændigt med dine opgaver og samtidig indgå i et tæt samarbejde med dine medarbejdere og kolleger. Endelig evner du at have mange bolde i luften uden at miste overblikket, og når det er nødvendigt, kan du lave en skarp prioritering.

Du tilbydes et attraktivt job med gode personlige, ledelsesmæssige og faglige udviklingsmuligheder, i en meget velindtjenende og velkonsolideret koncern. For den rette kandidat rummer koncernen gode fremtidige karrieremuligheder. Løn og ansættelsesvilkår forhandles individuelt efter kvalifikationer på et attraktivt niveau.

Har du mod på nye udfordringer og har du forudsætningerne for at skabe succes i dette job, så send din ansøgning mrk. ”CM-1220” til job@comentum.dk. Du er også velkommen til at kontakte os for yderligere oplysninger om jobbet på 7362 9000.