Business Analyst / Business Consultant

  • Middelfart
  • Denne stilling er blevet besat

Global Risk Management, der er en del af USTC-gruppen, er inde i en meget positiv udvikling med øget forretningsomfang og kundegrundlag. Virksomheden er specialiseret i afdækning af risici i forbindelse med køb og salg af råvarer så som olie-, el- og gasprodukter, der anvendes i forskellige brancher som blandt andet shipping, luftfart og generel industri. Væksten sker fortrinsvis internationalt, hvor man fortsat ser gode vækstmuligheder.

Med reference til selskabets Head of Software Development søger vi en Business Analyst, der vil indgå i et specialiseret team på 7 medarbejdere. Dine primære opgaver bliver at videreudvikle digitaliseringen af virksomhedens forretningsprocesser – både dem der vender indad og dem der vender ud mod kunderne. Helt konkret skal du udvikle og videreudvikle applikationer og systemer, der understøtter forretningens behov. Med en god forståelse for finansielle markeder og produkter, bliver du bindeleddet mellem virksomhedens software udviklere og de forretningsrettede enheder. Forudsætningen for at få succes i jobbet er derfor, at du kan omsætte systermens muligheder til brugbare løsninger til både kolleger og kunder.

Vi forventer, at du har en videregående økonomisk uddannelse som f.eks., cand.merc. Fin., cand. merc.IT eller tilsvarende. Du har solid erfaring med at løse tilsvarende opgaver, hvor du selvstændigt har bidraget til løsningen af værdiskabende applikationer og features. Du har solid erfaring med anvendelsen af Excel/VBA og har du kendskab til at kode i C#, T-SQL, .Net, Python eller tilsvarende systemer, er det en fordel. Har du erfaring med Power BI eller lignende systemer er det ligeledes en fordel. Din praktiske erfaring har du hentet fra en tilsvarende stilling i en virksomhed med international berøringsflade – f.eks. fra den finansielle sektor. Du er flydende i engelsk skrift og tale.

Som person er du energisk og selvigangsættende, og du har et højt refleksionsniveau. Du er både personligt og fagligt ambitiøs, og du stiller høje krav til kvaliteten i dit arbejde. Du er en teamplayer, der også kan på egen hånd når det kræves. Du trives i samspillet hvor IT og forretningen smelter sammen, og du er drevet af at skabe værdi for forretningen. Endelig evner du at have mange bolde i luften uden at miste overblikket, og når det er nødvendigt, kan du lave en skarp prioritering.

Du tilbydes et meget attraktivt job med gode personlige og faglige udviklingsmuligheder, i en meget velindtjenende og velkonsolideret koncern. For den rette kandidat rummer koncernen gode fremtidige karrieremuligheder. Løn og ansættelsesvilkår forhandles individuelt efter kvalifikationer på et attraktivt niveau.

Har du mod på nye udfordringer og har du forudsætningerne for at skabe succes i dette job, så send din ansøgning mrk. ”BA-1019” til job@comentum.dk. Du er også velkommen til at kontakte os for yderligere oplysninger om jobbet på 7362 9000.