Beregner/Kalkulatør

  • Aabenraa
  • Denne stilling er blevet besat
Tilbudsberegning
For- og efterkalkulationer
Forhandlinger

Søgård Byg A/S, der er en velrenommeret totalentreprenør primært indenfor byggeri til private, er inde i en god og spændende udvikling, og til at understøtte den fortsatte udvikling af forretningen søger vi en beregner/kalkulatør.

Det bliver din opgave at udarbejde tilbud, og herunder at lave for- og efterkalkulationer på de entrepriser man vinder. Herunder skal du med udgangspunkt i det enkelte byggeri indhente tilbud fra underleverandører på de delentrepriser, som man ikke selv er udførende på. Derudover får du ansvaret får udarbejdelsen af kontrakter – både med kunder og leverandører, og du indgår i et tæt samarbejde med formændene på de enkelte byggerier. Sammen følger i løbende op på forbrug i forhold til estimater og sikrer, at opgaverne leveres til rette tid, i rette kvalitet og indenfor de aftalte økonomiske rammer. Arbejdsfordelingen er indrettet sådan, at du får ansvaret for den økonomiske og administrative del af opgaverne, og formændene har ansvaret for byggepladserne.

Vi stiller ikke krav om en særlig uddannelse i jobbet – måske er du uddannet håndværker, konstruktør eller tilsvarende. Men vi forudsætter at du har erfaring fra et tilsvarende job, at du kan læse tegninger og projektbeskrivelser, og at du derigennem hurtigt er på forkant med opgaverne. Endvidere forudsætter vi, at du er analytisk stærk med en god forståelse for tal og økonomi, og at du har en købmandsmæssig tilgang til tingene. Du arbejder systematisk og struktureret med dine opgaver, og du formår at have mange bolde i luften samtidig. Endelig er du en erfaren bruger af Office-pakken, og har generelt nemt ved IT.

Som person er du udadvendt og har nemt ved at møde både kunder og samarbejdspartnere i øjenhøjde – også når der er travlt. Vi lægger vægt på at du er en god kollega, og da der er tale om en mindre organisation vil du opleve, at opgaverne kan være meget varierede og at alle giver en hånd med når det er nødvendigt.

Du tilbydes et spændende job, som du i nogen udstrækning selv er med til at præge indholdet af. Der er tale om et meget uformelt miljø og en fri og humoristisk omgangstone, hvor alle kender hinanden. For den rette kandidat vil der være mulighed for både faglig og personlig udvikling. Løn og ansættelsesvilkår forhandles individuelt efter kvalifikationer.

Har du mod på nye udfordringer, og har du forudsætningerne for at løse denne opgave, så send din ansøgning mærket ”BK-0918” til job@comentum.dk. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 73 62 90 00.

Du kan få yderligere oplysninger om Søgård Byg A/S på www.soegaardbyg.dk.