Area sales manager

  • Århus
  • Denne stilling er blevet besat

PRONOR IndustriTeknik er Danmarks største og fagligt bredeste virksomhed indenfor elektromekanisk service. Med kunder indenfor en bred række segmenter der bl.a. dækker forsyning, energi-, fødevarer-, proces og vind industri, servicerer, optimerer og vedligeholder Pronor kundernes produktionsmiljø. Virksomheden dækker hele landet og har mere end 20 serviceteknikere kørende fra 6 forskellige lokationer. Hovedkontoret er beliggende i Århus.

Som Area sales manager bliver du en del af et salgsteam bestående af 2 eksterne og 8 interne sælgere, der har fokus rettet mod at realisere yderligere vækst og øget forretningsomfang. Med reference til Pronors salgschef får du ansvaret for salget i Jylland, herunder dit eget budgetansvar. Du skal proaktivt drive alle salgsaktiviteterne, og gennem en professionel teknisk og kommerciel dialog med typisk de drifts- og vedligeholdelsesansvarlige hos kunderne, bygger du langvarige relationer. Særligt forsyningssektoren er en interessant målgruppe, men også den øvrige industri er indenfor din primære målgruppe. Dine indsatser vil være delt mellem vedligehold og udvikling af eksisterende kunder og opsøgende salg overfor nye. Endelig vil du være medvirkende til en proaktiv markedskommunikation og branding af Pronor i fagnetværk mv.

Vi forestiller os, at du har en uddannelsesmæssig baggrund som maskinmester, alternativt har du en håndværksmæssig baggrund som automationstekniker, elektroteknikker eller lign. Du har min. 3 års erfaring med eksternt salg til den danske forsyningssektor og industri, og du har bevist at du kan skabe stærke resultater overfor denne målgruppe. Vi forventer du har kendskab til CRM/Økonomisystemer, og anvender dette i det daglige, og at du som en naturlig del af salgsarbejdet anvender hele Office pakken herunder særligt Word, Excel og PowerPoint.

Som person er du kendetegnet ved at være proaktiv og ambitiøs med et stort drive. Du er målrettet og resultatorienteret, og du finder stor tilfredsstillelse i at lykkes og imødekomme kundens forventninger. Du kan skabe og udvikle relationer og netværk, møde folk i øjenhøjde og du har en løsningsorienteret tilgang til dit arbejde. Vi forventer, at du både kan agere på egen hånd og samtidig indgå som en del af et team. Du trives med at blive målt på dine indsatser, og du har høje forventninger til dine egne resultater.

Du tilbydes et spændende, selvstændigt og udviklende job, i en åben og fleksibel organisation med korte beslutningsveje og et uformelt arbejdsmiljø. For den rette kandidat vil der være mulighed for både personlig og karrieremæssig udvikling. Løn og ansættelsesvilkår forhandles individuelt efter kvalifikationer på et attraktivt niveau.
Har du mod på nye udfordringer, og har du det, der skal til for at løse denne opgave, så send din ansøgning mærket ”ASM-0321” til job@comentum.dk. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 21 75 90 00. Vi behandler din henvendelse fortroligt, og aftaler et evt. videre forløb med dig, inden vi videreformidler din henvendelse.

PRONOR IndustriTeknik as servicerer mere end 2.500 kunder i Danmark med reservedele og tekniske komponenter samt service og reparation af industritekniske anlæg. Alt med henblik på at optimere og holde produktionen kørende – uden dyre og unødvendige produktionsstop.
PRONOR har 50 medarbejdere og afdelinger i Århus, Ringe, Aalborg, Herning, Middelfart og Haslev.
Læs mere på: www.pronor.dk