Analytiker til Salgsafdelingen

  • Aabenraa
  • Denne stilling er blevet besat
Dataanalyse
Visualisering
Forædling af data

Sydbank er sat i verden for at være en bank tæt på kunderne. Vi finder løsningerne, der hvor de er, hurtigt og effektivt. Vi bygger på relationerne mellem mennesker. Og vi har fokus på det vigtige, nemlig bankdrift og sundt købmandskab. Gammeldags nærvær, ny teknologi – vi bruger det, der virker. Vi kender vores kunder og er tæt på dem med professionel rådgivning. Med de bedste samarbejdspartnere i ryggen skaber vi konkurrencekraft.

Brænder du for at forbedre fundamentet for indsigt i data og brugen af datamodeller? Har du erfaring med at analysere og lave profilering af data? Ønsker du at bringe dine talenter i spil i en finansiel virksomhed, der ser data som en af nøglerne til at optimere gode værktøjer til vores rådgivere, så de kan bringe kundeoplevelserne til et endnu højere niveau?

Til Salgsafdelingen i Sydbank søger vi en kompetent analytiker, der har lyst til at sætte sit præg på bankens udvikling i anvendelsen af big data med henblik på at optimere kundeoplevelsen. Du vil i høj grad få mulighed for at præge rammerne i samarbejde med dygtige og engagerede kollegaer i vores område. Du vil indgå i et team på 6 medarbejdere, hvor du får ansvaret for at arbejde med forædling af data. Du får reference til salgschefen.

Din rolle som analytiker vil ligge i snitfladen mellem forretningen og IT. Det er derfor vigtigt, at du kan omsætte forretningens behov for informationer til en dialog med de kolleger, der arbejder med bankens indsamling af data. Med udgangspunkt i egen viden omkring behandling og anvendelse af data, bliver det din opgave at synliggøre hvilken viden og værdi af tilgængelig data, det er muligt at bringe i anvendelse. I samspillet med dine kolleger bliver det din rolle at designe og udvikle applikationer, der giver adgang til forædlede og bearbejdede data.

Vi forestiller os, at du har en baggrund inden for IT og forretningsudvikling, og at du har min. 2-5 års erfaring fra en lignende stilling. Vi lægger vægt på, at du har erfaring med datamining og big data til at understøtte forretningen. Uddannelsesmæssigt ser vi gerne, at du har en videregående uddannelse med særlig vægt på IT og forretningsanalyse og -udvikling. På det praktiske niveau har du erfaring med at kode – gerne i forskellige sprog, og du har nemt ved at tilegne dig viden om nye systemer.

Som person er du åben og udadvendt, og du er god til at samarbejde og bygge relationer. Du evner at formidle komplekst stof på en let forståelig måde, og du arbejder struktureret og målrettet med dine opgaver. Analytisk og logisk er du velbegavet, og du har både evne for det store overblik og sans for detaljen, når det er nødvendigt.

Du tilbydes et spændende og udviklende job i en branche og en organisation i rivende udvikling. Der er tale om en nyoprettet stilling, og du vil derfor i nogen grad selv være med til at præge indholdet i jobbet. Løn og ansættelsesvilkår forhandles individuelt efter kvalifikationer.

Har du mod på nye udfordringer, og har du forudsætningerne for at skabe succes i dette job, så send din ansøgning mrk. ”AS-0618” til job@comentum.dk. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 73 62 90 00. Du kan se mere om Sydbank på http://www.sydbank.dk